Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÖRGEL “REZERVE ALANLARINI GELİŞTİREREK BİRAN ÖNCE ŞEHRİ AYAĞA KALDIRMALIYIZ”

Görgel; “Yeni Kahramanmaraş’ın inşa ve ihyasında istişare kültürümüz en önemli yol haritamız olacak diyerek Rezerv alanlarını daha da geliştirerek biran önce şehri ayağa kaldırmaya çalıştıklarının altını çizdi.

Görgel; “Yeni Kahramanmaraş’ın inşa

GÖRGEL “REZERVE ALANLARINI GELİŞTİREREK BİRAN ÖNCE ŞEHRİ AYAĞA KALDIRMALIYIZ”

Kıbrıs Meydanında esnafları ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel esnaflarla sohbet etti, projelerle ilgili bilgiler verdi.
Görgel; “Yeni Kahramanmaraş’ın inşa ve ihyasında istişare kültürümüz en önemli yol haritamız olacak diyerek Rezerv alanlarını daha da geliştirerek biran önce şehri ayağa kaldırmaya çalıştıklarının altını çizdi.

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, Şehrin Kalbi Kıbrıs Meydanında esnaf ziyaretinde bulundu, yoldan geçen vatandaşların ilgisine de karşılık verdi. Esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden, isteklerini dinleyen Görgel, projeleri ve sorunların çözümüne dair soruları yanıtladı, bilgiler verdi. Esnaf ziyaretleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Görgel, esnafların kendilerine güvenlerini ilettiğini, kendilerinin de sorumluluklarının farkında olduğunu kaydetti. Depremin etkilerini kaldırmak ve insanların yaşam kalitesini artırmak için çalışacaklarını ifade eden Görgel, istişare kültürünün seçim sonrası da devam edeceğini söyledi.

“BURASI ÇOCUKLUĞUMUZUN GEÇTİĞİ KAHRAMANMARAŞ’IN KALBİ”

Şehrin en işlek Meydanı olduğunu dile getiren Başkan Adayı Görgel; “Kıbrıs Meydanı’nın bizim çocukluğumuzun geçtiği Kahramanmaraş’ın kalbi dediğimiz yer. Buradaki esnaflarımızın talepleri bizler için çok önemli. Çünkü buranın güzelliği bizim için çok önemli. Bugün dün de buradaydık, bugün de yarım kalan ziyaretlerimizi yapıyoruz. Ayakkabıcı esnaflarımızla genelde bugün beraberdik. Onların sıkıntılarını duyduk. Tabi deprem sonrası çok büyük zarar gören bir tanesi kapalı çarşıdaki ayakkabıcı esnafımız şimdi hızla inşallah onların eski hallerini daha iyi hale getirmeye çalışacağız inşallah o süreç içerisinde de burada Kıbrıs meydanında onlar ekmek paralarını kazanmaya çalışıyorlar. Tabii şartları çok kolay değil. Kolay olmayan şartlarda çalışıyorlar.

“ESNAFIMIZ HERŞEYİN BİLİNCİNDE”

Esnafların sıkıntılarını dinlediğini ve eksiklikleri biran önce gidermeye çalışacaklarının altını çizen Başkan Adayı Görgel; “Ama sağ olsunlar onlar şunun bilincinde devletimiz sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadı. Konteynerlerimizi verdi. Burada bir ekmeğimiz kazanma mücadelesi veriyoruz şeklinde. Hep ruh halleri, hep görüşleri bu şekildeydi. Onlar da Allah razı olsun. Bu memleketin insanı zaten bu noktada fedakardır. Millet devlet birlikteliği her zaman bu noktada sağlanmıştır. Tabi ufak tefek eksikler varmış. Onları da noktalarımız arasında yapın inşallah bir an önce. O eksikleri de tamamlamak için ilgili kişilerle görüşeceğiz, ilgili kurumlarla da görüşeceğiz. noktalarımız arasında inşallah bir an önce o eksikleri de tamamlamak için ilgili kişilerle görüşeceğiz, ilgili kurumlarla görüşeceğiz. Tabii esas amacımız bir an önce kapalı çarşının içerisindeki dükkanların yapılıp esnaflarımızı oraya taşımak. Hem de buradaki meydanda vatandaşlarımızın eskisi gibi hizmetini sarf etmek. Buradaki o sıkıntıları da beraber istişare ettik. İnşallah onları da çözeceğiz” dedi.

“GÜZEL, VERİMLİ BİR GEZ OLDU”

Cumhur İttifakını ve Gerçek Belediyeciliği Halka aşılamaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Adayı Fırat Görgel; “Genel anlamda sıkıntı olan sıkıntıları olan vatandaşlarımız vardı. Onları dinledik. onlarla ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın sözlerini hatırlattık. Sağ olsunlar. Çok güzel de bir teveccüh var açıkçası. Şahsımıza karşı da, Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı da bunu görüyor olmak çok güzel bizim için de. Sevindirici bir şey. İnşallah 31 Mart’ta da sandığa yansıyacağını düşünüyoruz. Ben, bize eşlik eden bu teşkilatımız bugün beraberdik. Başkan Yardımcımız, tüm esnaflarımız, Dernek Başkanımıza. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar. Bugün bizi yalnız bırakmadan siz basın mevcutlarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Güzel, verimli bir gez oldu” ifadelerini kullandı.

“REZERVE ALANLARINI GELİŞTİREREK BİRAN ÖNCE ŞEHRİ AYAĞA KALDIRMALIYIZ”

Dulkadiroğlu Bölgesindeki Rezev alanlarının genişletildiğinin ve daha da sevindirici olumlu şeylerin olabileceğini ifade eden Başkan Adayı Görgel; “Dün bakan yardımcımızla müşteri belediye başkanımızla görüştüler. Biz de görüştük. Doğu Kent’te tabii biz güzel bir yeniden yapılanma olsun istiyoruz. O yüzden de TOKİ’yi orada zorluyoruz. Yani daha fazla bina yapması anlamında. Sağ olsunlar bakanlığımız bu noktada bizi de kırmıyor. Dün de daha önce biliyorsunuz Doğu Kent konutları ve Güneşeviler konutlarını rezerv alan içerisine almıştık. Şimdi de inşallah Güneşli Kocabey, Kocabaş sitesi konutları rezerv alanı içerisine alındı. Daha başka orada yol üstünde yapacağımız şeyler de var. Herkese hayırlı olsun. Gün geçtikçe o rezerv alanların sayısını artırıp bir an önce şehir ayağa kaldırmaya çalışıyoruz. İnşallah bu noktadaki gayretimiz devam edecek. Şehrimize, oradaki vatandaşlarımızın hepsine de hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.