Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÖRGEL,DULKADİROĞLUNDA EKSİKLERİ YERİNDE TESBİT EDİYOR

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı ve Adayı Necati Okay, Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı ile birlikte seçim kampanyaları kapsamında çarşı esnafını ziyaret edip yerel yönetimdeki projelerini esnafa anlatarak destek istedi.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir

GÖRGEL, DULKADİROĞLUNDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
Cumhur İttifakı Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Avukat Fırat Görgel; “Dulkadiroğlu ilçemizde eksikleri yerinde tesbit ettik ve 31 marttan sonra Allah nasip ederse Necati Başkanımızla birlikte çözüm için kolları sıvayacağız” dedi.
AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı ve Adayı Necati Okay, Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı ile birlikte seçim kampanyaları kapsamında çarşı esnafını ziyaret edip yerel yönetimdeki projelerini esnafa anlatarak destek istedi.

DULKADİROĞLUNDA EKSİKLERİ YERİNDE TESBİT EDİYOR
Görgel, Dulkadiroğlu İlçesi Namık Kemal ve Bağlarbaşı Mahallelerinin Esnafları Yavuz selim Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim sürecinde aktif bir şekilde ilçeleri dolaşarak halkın sorunlarını dinleyen Görgel, vatandaşların beklenti ve taleplerini not alarak çözüm odaklı bir yaklaşım sergiliyor. AK Parti’nin yerel yönetim anlayışını ve projelerini vatandaşlara aktaran Görgel, destek ve teveccühlerini istiyor. Dulkadiroğlu ilçesindeki ziyaretlerinde de halkın ilgisiyle karşılaşan Görgel, seçim çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

“BURADAKİ SORUNLARI DULKADİROĞLU VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZLE UYUM İÇERİSİNDE ÇÖZECEĞİZ”
Yavuz Selim mahallemizde İlçe Başkanımızın koordinasyonunda, belediye başkanımızla beraber vatandaşlarımızla, esnaflarımızla bir araya geldik. Onları gezdik. Kahramanmaraş’ın her noktasında Allah’a şükürler olsun hem Sayın Cumhurbaşkanımıza hem Cumhur İttifakımıza, partimize önemli bir destek var, önemli bir teveccüh var. Tabii ki eksikler var, depremden kaynaklı eksiklerimiz var. Onları istişare ettik. Nasıl çözeceğimiz noktasında vatandaşlarımızla bir görüş birliğine de vardık. Burada yapacağımız işler var Yavuz Selim Mahallesi’nde. İnşallah onları seçimden sonra da hem Dulkadiroğlu Belediye’miz hem Büyükşehir Belediye’miz uyum içerisinde hem Yavuz Selim Mahallesi hem de diğer mahallelerimizde o hizmetleri de yapacağız. Eksikleri de tespit ettik. Haklı talepler de var burada. İnşallah onları da hızla çözüme kavuşturacağız. Güzel bir gezi oldu. Ben özellikle inşa başkanımıza sağ olsunlar. Orada teşkilat çalışmalarımız da çok güzel bir noktada. Çok teşekkür ediyorum. Teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızın da burada tabii uzun yıllarda bir tecrübesi var. İnşallah beraberce buradaki o sıkıntılar çözmeye devam edeceğiz. Güzel bir gezi oldu” dedi.

gorgeldulkadiroglunda eksikleri yerinde tesbit ediyor

“HALKIN TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEYİP YOLU TEKRAR AÇACAĞIZ”

Aslında bununla ilgili deprem öncesi bir proje çalışması gelişmemiş. İnşallah ben onu da inceleyeceğiz hep beraber. Biz de Allah nasip edip 31 Mart’ta görevi vatandaşlarımızın teveccühüyle alırsak burayla ilgili sıkıntıyı çözeceğiz. Çünkü haklı bir talebi o yol. İnşallah o çalışmayı da yapacağız. Yavuz Selim Caddesindeki yol sorununu ortadan kaldırıp burayı daha nezih bir ortama çevireceğiz ve bu çarşı şehrin işlek caddelerinden, işlek çarşısından biri olacak. Bu bağlamda çalışmalarımız var ve inşallah 31 Marttan sonra işe koyulacağız” dedi.
“KENTSEL DÖNÜŞÜM AYAKÜSTÜ GÖRÜŞÜLECEK BİR MESELE DEĞİL”

Gazetecilerin Kentsel dönüşümle alakalı düşünceleriniz ne sorusuna cevap veren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Fırat Görgel; “Bu soru önemli ama ayaküstü konuşulacak bir konu değil, Çünkü Kahramanmaraş’ın çok noktasında kentsel dönüşüm eksiği var. Kentsel dönüşüm çalışması yapılması gereken yerler var. Burası da o mahallelerden bir tanesi aslında. Ama sadece bura değil. Biz İlçe Belediye Başkanlarımızla bu konuyu masaya yatırmamız lazım. Kahramanmaraş’ı beraber konuşmamız lazım. Şimdi burada ayaküstü konuşabileceğimiz bir mesele değil, kentsel dönüşüm meselesi. Onun bir öncelik sıralaması yapacağız. Ama Allah’ın izniyle Kahramanmaraş’ı daha iyi bir konuma kavuşturacağız. Ondan herkesin emin olmasını isterim” dedi.