Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gözde Kansu ve Emre Altuğ, “Aşk yok, arkadaşız” diyerek sarmaş dolaş dans etti

Star TV’nin reyting rekorları

Star TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Yalı Çapkını’nın oyuncuları, dün akşam sezon finali bölümünde bir araya geldi. Gözde Kansu ve Emre Altuğ, daha önce çıkan aşk dedikodularını yalanlamalarına rağmen, gecede sarmaş dolaş dans ettiler.

Yalı Çapkını’nın oyuncuları sezon finali yemeğinde buluştu

Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncuları Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, Sezin Bozacı ve Hülya Duyar, cuma akşamı yayınlanan sezon finali bölümüyle birlikte final yapmıştı. Dizi ekibi, sezon finali yemeği için dün akşam bir araya geldi. Eğlenceli anların yaşandığı gecede, başrol oyuncusu Emre Altuğ sahne aldı ve keyifli anlar yaşattı.

Oyuncular, Emre Altuğ’un şarkıları eşliğinde dans etti

Oyuncular, güzel bir sezon geçirdiklerini ifade ederek, sezon finali yemeği için düzenlenen mekana giriş yaparken, Mert Ramazan Demir arka kapıdan girerek basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Eğlencenin hiç eksik olmadığı gecede, oyuncular Emre Altuğ’un şarkılarıyla coşkuyla dans ettiler.

Gözde Kansu ve Emre Altuğ’un yakınlaşması dikkat çekti

Gözde Kansu ve Emre Altuğ daha önce “Arkadaşız, aşk yok” diyerek çıkan aşk dedikodularını yalanlamışlardı. Ancak gecede yaşanan yakınlaşmaları dikkat çekti. Emre Altuğ şarkı söylerken sahneye çıkan Gözde Kansu, partneriyle sarmaş dolaş dans etti. Bu halleri kısa sürede medyanın dikkatini çekti ve aşk dedikoduları bir kez daha gündeme geldi.