Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GÜNEY KORE’DEN ŞİFA İÇİN SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’NE GELDİ

Güney Kore’de yaşayan Müftah İnanç (34), üç çocuk babası olarak tedavi amacıyla SANKO Üniversitesi Hastanesi’ne başvurdu ve burada yapılan başarılı operasyonlar sayesinde şifa buldu.

Güney Kore'de yaşayan Müftah

Güney Kore’den SANKO Üniversitesi Hastanesi’ne Şifa Arayışı

Güney Kore’de yaşayan Müftah İnanç (34), üç çocuk babası olarak tedavi amacıyla SANKO Üniversitesi Hastanesi’ne başvurdu ve burada yapılan başarılı operasyonlar sayesinde şifa buldu.

Müftah İnanç, yaklaşık on ay önce karın ağrısı ve mide bulantısı gibi belirtiler nedeniyle Güney Kore’de üç dört hastaneye başvurduğunu ve yapılan tetkikler sonucunda bağırsağında bir kitle tespit edildiğini belirtti.

Hızlı bir şekilde Türkiye’ye gelerek Şanlıurfa’da bulunan SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü’ne başvurduğunu ifade eden İnanç, “Tetkikler sonucunda hemen ameliyat oldum” dedi.

Ameliyatın ardından başka bir merkezde kemoterapi tedavisi gördüğünü ancak yapılan kontrollerde karaciğerinin sağ tarafında 10×8 cm ve 4×3 cm, sol tarafında ise 4×3 cm çapında üç metastatik lezyonun (bağırsak kanserinin karaciğere yayılması) oluştuğunun tespit edildiğini aktaran İnanç, sözlerine şöyle devam etti:

“SANKO Üniversitesi Hastanesi Genel Cerrahi Bölümü’ne tekrar başvurdum. Karaciğerimdeki tümörler için SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Yücel Yüksel ve Dr. Öğr. Üyesi Kenan Demirbakan tarafından ameliyat kararı alındı.

Başarılı geçen ameliyatların ardından şu anda sağlık durumum çok iyi. Doktorlarıma ve hastane personeline minnettarım. İyi ki SANKO Üniversitesi Hastanesi’ne gelmişim.”

İki Aşamalı Karaciğer Rezeksiyon Ameliyatı Uygulandı

Operasyon sürecini anlatan Doç. Dr. Yücel Yüksel, tetkikler sonucunda iki aşamalı bir ameliyat kararı verdiklerini belirtti.

Doç. Dr. Yücel Yüksel’le birlikte yeni bir teknik olan ALPPS’le hastayı sağlığına kavuşturmak için süreci başlattıklarını ve başarıyla sonuçlandırdıklarını ifade eden Dr. Öğr. Üyesi Demirbakan, böyle yapılmaması halinde hastanın tümörden değil erken dönem karaciğer yetmezliğinden kaybedilebileceğinin altını çizdi.

Dr. Öğr. Üyesi Demirbakan, “Hastanemiz, Genel Cerrahi Bölümü hem teknik donanım hem deneyimli personel konusunda her türlü imkana sahip olup, bilimsel gelişmeler ve yeni teknikler yakından takip edilerek uygulanmaktadır. Bu ortamda tedavi ettiğimiz hastamızı sağlıklı olarak ailesine kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.