Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

25 Farklı Branşta Eğitim Yaz Spor Okul Kayıtları Başladı

Bir yandan şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında tüm alanlarda faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da deprem sonrası hayatın normale dönmesi için yoğun gayret gösteriyor.

Bir yandan şehrin tekrar

Yaz Spor Okulları’na Kayıtlar Başladı

Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle ücretsiz olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda kayıtlar başladı. 6 – 12 yaş aralığındaki çocukların katılım sağlayabileceği spor okullarında katılımcılara 25 farklı branşta eğitim verilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çocukları Spora Yönlendiriyor

Bir yandan şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında tüm alanlarda faaliyetlerini kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da deprem sonrası hayatın normale dönmesi için yoğun gayret gösteriyor. Bu kapsamda, çocukları spora yönlendirmek için her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları bu yıl da çocuklarla buluşuyor. Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle ücretsiz olarak düzenlenen spor okullarında kayıtlar başladı.

25 Farklı Branşta Eğitimler

6 – 12 yaş aralığındaki çocukların katılım sağlayabileceği spor okullarında katılımcılara uzman eğitmenler tarafından 25 farklı branşta eğitimler verilecek. Eğitimlerde basketbol, voleybol, güreş, taekwondo, karate, jimnastik, yüzme, halter, geleneksel okçuluk, judo, okçuluk, eskrim, wushu, masa tenisi, boks, atletizm, bisiklet, badminton, oryantiring, tenis, futbol, satranç, havalı tabanca, atıcılık ve hokey gibi branşlar yer alacak.

Eğitim Merkezleri ve Başvuru

Eğitimler, Batıpark Spor Kompleksi, Osman Sayın Spor Salonu, Merkez Spor Kompleksi, Gençlik Merkezi, 12 Şubat Kapalı Yüzme Havuzu, 12 Şubat Tenis Kortları, Havalı Tabanca Atış Poligonu, Dulkadiroğlu İlçe Müdürlüğü, Necip Fazıl Konteyner Kent ve Kuyumcu Kent’te düzenlenecek. Başvurular ise yine aynı merkezlerden şahsen yapılabilir. Büyükşehir Belediyesi, başvuru ve eğitimlerle ilgili detaylı bilgilere 0344 235 17 03 numaralı hattan ulaşılabileceğini duyurdu.