Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İçim Fit Süt ile Daha Fazlası Senin Elinde

Şimdi Laktozsuz Kahveli Seçeneğiyle…

Şimdi Laktozsuz Kahveli Seçeneğiyle…

Yüksek proteinli süt İçim Fit,laktozsuz formülü ve yeni kahveliçeşidiyleraflarda yerini aldı. Bir şişesinde 30 gr protein bulunanİçim Fit Süt, sağlıklı,aktif ve fit yaşam tarzını benimseyenler içinyeni bir alternatif sunuyor.

Günümüzde yaygınlaşan spor yapma trendi ve sağlıklı beslenme alışkanlığı ile beraberproteintüketiminin önemi her geçen gün artıyor.Kasların gelişiminde ve fit bir görünüme kavuşmaktaprotein tüketiminin önemi biliniyor.500 ml şişesinde 30 gram ve 250 ml şişesinde ise15 gramyüksek protein barındıran yağsızve laktozsuzİçim Fit Süt, spor sırasında ve ara öğünlerde tüketim için ideal bir içecek. İçim Fit, vücudun protein ihtiyacının karşılanmasına, fazla yağların yakılmasına ve böylece daha fit bir görünüme kavuşulmasınadestek oluyor.Yeni laktozsuz formülüyle İçim Fit Kahveli ise metabolizma hızında artış sağlarken aynı zamandadinç hissetmeye ve zihnen odaklanmaya da yardımcı oluyor.

İlave şeker içermeyenve 100 ml’inde sadece 50 kalori bulunan düşük kalorili İçim Fit süt, spor sırasında tüketime uygun ve ara öğünler için sağlıklı bir alternatif. Aynı zamanda yağsız süt içeriği ile dediyet yapanlar ve hafif beslenmek isteyenler için ideal bir ürün.Üçfarklı çeşidiyle; 250 ml ve 500ml şişe ambalajlarında tüketiciyle buluşan İçimFit’in; kahveli, çikolatalı ve vanilyalı alternatiflerinden dilediğinizi tercih ederek, günlük protein ihtiyacınızı lezzetli bir şekilde karşılayabilirsiniz.