Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki Üniversite Türk Müziğini Geliştirmek İçin İşbirliği Yapacak

Betül Yılmaz/AMASYA-BHA Amasya Üniversitesi

Betül Yılmaz/AMASYA-BHA

Amasya Üniversitesi ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi müzik uygulamaları kapsamında hazırlanan işbirliği protokolü üniversite Senato Toplantı Salonu’nda imzalandı.

İmza törenine; Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Kurtaslan, Genel Sekreter Ünal Aydoğan, Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kurt, Genel Sekreter Osman Akbaş katıldı.

IMG 8897

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden konuşmasında; “Üniversitelerimiz arasında müzik alanındaki sanatsal üretimi, bilgi akışı, evrensel ve çağdaş kültürel faaliyetlerde birbirlerine destek olmaları amacıyla iş birliği protokolünü imzaladık.Ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Prof. Dr.Ahmet Hakkı Turabi başta olmak üzere Amasya Üniversitesi ailesine teşekkür ederim.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi ise; “Amasya Üniversitesi ile Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, Türk müziği odaklı ortak projeler geliştirmek ve bu projeleri uygulamak, iki üniversitede yürütülen lisans, yüksek lisans ve doktora programlarında öğrencilerin bilgi ve görgülerini artırmaya yönelik ortak çalışmalar gerçekleştirmek amacıyla bu protokolü imzaladı. Projenin hayırlı olmasını diliyorum.

IMG 8972

Bu bağlamda Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Özden’e teşekkür ediyorum.” dedi.