Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstiklal Üniversitesi Rektörü Özgül:Berat Kandilimiz Mübarek Olsun

İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof.

İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Ramazan’ı Şerifin müjdecisi Berat Kandilimiz mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

Rektör Özgül, kandillerin; gönülleri birbirlerine yakınlaştıran, sevgi ve kardeşlik duygularını pekiştiren özel vakitler olduğunu belirterek, bu kıymetli vakte ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Özgül, mesajında şu düşüncelere yer verdi:

“Kandiller; manevi dünyamızı aydınlatan, kalp gözlerimizi açan kıymetli vakitlerdir. Bu gecelerde kalplerimizin sesine kulak vermeli, ruhumuzun derinliklerine inmeli ve vicdan muhasebesine yönelmeliyiz. Kırgınlıkları, dargınlıkları ve düşmanlıkları bir kenara bırakarak, ruhlarımızı arındırmaya yönelmeliyiz. Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiretine sığındığımız bu gecede, insanlar küslük ve dargınlıkları bir kenara bırakmalı ve bunlara son vermelidir. Bu duygu ve düşüncelerle Onbir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in müjdecisi olan Berat Kandilimizi en içten duygularla kutluyor, ülkemiz ve milletimizle birlikte tüm İslam alemine ve insanlığa barış, huzur ve mutluluk getirmesini yüce Allah’tan diliyorum.”