Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş Akademi’de Yeni Dönem Eğitimleri Başladı

Bu amaçla hayata geçirilen Kahramanmaraş Akademi, yaz dönemi eğitimlerine başlamıştır. Tarihi Köker Konağı’nda, alanında uzman eğitmenler tarafından toplamda 10 farklı branşta ücretsiz eğitimler sunulmaktadır.

Bu amaçla hayata geçirilen

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Eğitimlere Odaklanıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin yeniden imarı ve normalleşme sürecinde faaliyetlerini sürdürmekte ve aynı zamanda kültür-sanat etkinliklerine odaklanarak vatandaşların sanatsal gelişimine katkı sağlamaktadır. Bu amaçla hayata geçirilen Kahramanmaraş Akademi, yaz dönemi eğitimlerine başlamıştır. Tarihi Köker Konağı’nda, alanında uzman eğitmenler tarafından toplamda 10 farklı branşta ücretsiz eğitimler sunulmaktadır.

Zengin Bir Eğitim Programı

Kahramanmaraş Akademi’nin eğitim programında şu atölyeler bulunmaktadır: Alaeddin Özdenören Şiir Atölyesi, Sezai Karakoç Eleştiri Atölyesi, Nuri Pakdil Deneme Atölyesi, Mehmet Akif İnan Portre Yazarlığı Atölyesi, Cahit Zarifoğlu Çocuk Edebiyatı Atölyesi, Erdem Beyazıt Öykü Atölyesi, Rasim Özdenören Roman Atölyesi, Türk Düşünce Tarihi Atölyesi, Klasik Türk Şiiri Atölyesi ve Somut Olmayan Kültürel Miras Atölyesi. Bu atölyelerde eğitim alan kursiyerler, kişisel gelişimleri ve deprem sonrası normalleşme sürecine önemli katkılar sağladığını belirtmişlerdir. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etmişlerdir.

Yüksek İlgi Gösterilen Akademi

Nuri Pakdil Deneme Atölyesi Eğitmeni Ömer Yalçınova, Kahramanmaraş Akademi’ye olan yoğun ilgiyi değerlendirmiştir. Deprem öncesinde büyük bir ilgi gören Akademi, deprem sonrasında da yoğun ilgiyle karşılanmıştır. Birçok başvuru alınmıştır. Kahramanmaraşlıların kültür, eğitim, akademi ve edebiyata verdikleri değer açıkça görülmüştür. Eğitimlere emek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve tüm eğitmenlere ile kursiyerlere teşekkür etmektedir.