Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş Genç Müsiad İstişare Toplantısı Yapıldı

Kahramanmaraş Genç Müsiad İstişare Toplantısı Yapıldı

Kahramanmaraş  Genç Müsiad

Kervanhanda düzenenlenen toplantıya MÜSİAD üyeleri katılırken , MÜSİAD’a yeni katılacak isimler de hazır bulundu. Programda konuşan Genç MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Fatih Aygün, “Şehrimizi yüzyıllardır ticari başarısıyla doğal güzellikleriyle insanların Sıçaklığıyla edebiyata düşkünlüğüyle adından çokça söz ettirmektedir. Bizler biriktirdiklerimizi kimse görmeden devşirmek yerine bereketi umarak MÜSİAD çatısı altında yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz.

Kahramanmaraş  Genç Müsiad İstişare Toplantısı Yapıldı

Kendimizi zaman ve mekanda sınırlamadık” Kendileri zaman ve mekanla sınırlandırmadıklarını kaydeden Başkan Aygün, “Gerek ülkemiz gerek ise dünya çapında şehrimize katma değer sağlayacak iltifata tabii girişimlerde bulunmak gayretindeyiz. Genç MÜSİAD’lı iş adamları olarak üzerimize yüklenen sorumluğu en iyişekilde yerine getirmeliyiz. Bizler kendimizi zaman ve mekanda sınırlamadık. Ancak zamanın ruhunu ve mekanın anlamını da unutmadık. İşte bizim vizyonumuzu belirleyen tetikleyici güç bu bilinç olmuştur. Bizler insanlık tarihi boyunca üretilen bilgiyi idrak süzgecimizden geçirerek yaşadığımız çağı anlamlandırmak gayreti içerisindeyiz.” ifadelerini kullandı

Ayrıca programda Başkan Fatih Aygün genç MÜSİAD Kahramanmaraş yönetim kurulu üyeleri de tanıttı. İşte yönetim kurulu üyeleri; Başkan vekili İbrahim Kaynak, Başkan yardımcısı Şelçuk Eken, Fatih Büyükdereli, teşkilatlanma birim başkanı Murtaza Atay, dış ilişkiler birim başkanı Turgut Kervancıoğlu, Sektör kurulları birim başkanı Samet Beşen, üye ve kurumsal ilişkiler kurum başkanı Nihal Okumuş, bütçe ve mali işler birim başkanı Samet Çiftaslan, eğitim ve proje başkanı Ali Dağ, basın iletişim ve medya başkanı Ahmet Çataltaş,üniversite ve lise birim başkanı Abdurrahman Ünalan.

KERVANCIOĞLU ” BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN “

Kahramanmaraş  Genç Müsiad İstişare Toplantısı Yapıldı

Programda konuşan MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, “MÜSİAD Kahramanmaraş şubemiz birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Yüce Allah’ın takdiri, sizlerin sayesinde ve Genel Başkanımız önderliğinde bir ve bütün olarak bu güzide görüntüyü sağlayabilmenin mutluluğu içerisindeyiz dedi.

“Operasyonumuz muzaffer olsun” TSK’nın sınır ötesi operasyonunu da değerlendiren Başkan Kervancıoğlu şunları söyledi: “İslamın son ordusu sefere çıktı ve milletimiz burada olduğunu gibi saarı sık tutması gereken bir süreç yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz Fırat’ın Doğusunda yuvalanmış terör örgütlerini temizleyerek güvenli bölge oluşturmak amacıyla karadan ve havadan Barış Pınarı Harekatı başlamıştır. Türkiye, Suriye’de başlayan iç savaşın en başından bu yana bölgenin istikrarının korunması istemiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, gerek Suriye’de kalıcı barışın sağlanması gerekse terör örgütlerin yok edilmesi ile ilgili Türkiye’nin kararlı tutumunu her platformda en gür şekilde ifade etmiştir. Bu harekat ülkemizin ve milletimize karşı oynanan oyunların

bozulması bölgemizde barış, huzur ve güvenin sağlanarak istikrara kavuşturulması adına büyük önem taşımaktadır. Allah, buoperasyonda görev alan şanlı ordumuza mensup tüm Mehmetçiklerimizi korusun ve muzaffer eylesin.