Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş İstiklalspor 3 Puanı Tek Golle Aldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da mücadele eden  Kahramanmaraş İstiklalspor Ligin 3. Haftasında konuk ettiği Malatya İdmanyurduspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Lige 4-0’lık farklı galibiyetle başlayan Kahramanmaraş İstiklal Spor Kulübü 2. Hafta maçında Kahramanmaraş Derbisinde Elbistanspor’u da 1-3 mağlup etmesini bilmişti.  Yeni Sezona yaptığı transferlerle giriş yapan Kahramanmaraş İstiklal Spor Ligin 3. Haftasında Merkez 1 Stadyumunda Malatya İdmanyurdunu da mağlup ederek gruptaki Liderlik koltuğunu sağlamlaştırdı.

PENALTI KAÇIRDI

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig de şampiyonluk hedefiyle lige başlayan temsilcimiz Kahramanmaraş İstiklalspor, dolu dizgin yoluna devam ediyor.

Saat 14:00 da Otogar Arkasında bulunan Merkez 1 Sahasında oynan maçta 1 gol buln Kahramanmaraş İstiklalspor’da kazanılan penaltıyı Turgay Tiryaki kaçırdı. Kaleci Yusuf gole izin vermeyerek maçın dengesini korudu. İlk yarı 0-0 sonuçlandı.

TEK GOL VAR

İlk yarıda baskılı bir oyunla gol yollarını zorlayan Kahramanmaraş İstiklal Spor 88. Dakikada Hkan Doğan ile gole ulaştı. Hakan Doğan’ın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara atmasıyla Kahramanmaraş Tribünlerine bayram coşkusu yaşandı. Bu gol sonrasında baskısını sürdüren Kahramanmaraş ekibi maçtaki gol perdesini kapatan isim oldu.

kahramanmaras-istiklalspor-3-puani-tek-golle-aldi
kahramanmaras-istiklalspor-3-puani-tek-golle-aldi

EDELER YALNIZ BIRAKMADI

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Kahramanmaraş İstiklalspor 1-0 galibiyet ile Malatya İdmanyurdunu eli boş gönderdiği maçta Edeler takımı yalnız bırakmadı. Kahramanmaraş’ın Futbol Platformları başta olmak üzere takımların 12. Adamı olarak görev alan Kahramanmaraş Edeler Taraftarlar Derneği Edeler Grubu tribünlerde yerini alarak Bölgesel Amatör Ligde Kahramanmaraş’ı temsil eden Kahramanmaraş İstiklal sporun yanlarında olarak tam destek verdiler.

OTOBÜSLE STADYUMA AKIN ETTİLER

BAL’da Kahramanmaraş’ı temsil eden ve ilk maçta Liderlik koltuğunu devralan ve 3. Haftayı Lider olarak Kahramanmaraş İstiklalspor maçına Kahramanmaraş sevdalıları ve Futbol tutukunları ve Edeler Grubu Pazar günü Saat 13:00 ‘da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Önünden Merkez spor Kompleksine taraftar götürdü. Ve maç içerisinde 90 dakika görsel şovla takımı ateşlediler.

90 DAKİKA HİÇ SUSMADILAR

TFF 3. Lig mücadele eden Kahramanmaraşspor’un en büyük destekçisi ve Kahramanmaraş’ın bütün takımlarına benim takımım diyen Edeler Taraftar Derneği Pazar günü Kahramanmaraş İstiklalspor maçında farkını gösterdi. Maçta tribünleri inleten Edeler Grubu maç boyunca takımın 12. Adamı olarak takıma destek verdi.