Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş MÜSİAD’dan Göksun’a Yatırım Sözü

Müstakil Sanayici ve İşadamları

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Sami Kervancıoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genç MÜSİAD Yöneticileri ile birlikte Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı ziyaret etti.

23 Nisan gibi anlamlı bir günde yapılan anlamlı ziyaret için duyduğu memnuniyeti ifade enen Başkan Aydın, MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Sami Kervancıoğlu ile birlikte Göksun’a yapılacak yatırımlarla ilgili alt yapı oluşturmayı planladıklarını söyledi.

İkinci döneminde ağırlıklı olarak yatarım ve istihdama yönelik çalışmalar yapacaklarını belirten Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

“23 Nisan gibi anlamlı bir günde yapılan bu anlamlı ziyaretin en önemli yanı hiç kuşkusuz Göksun yapılacak olan yatırımların konuşulmasıdır. İkinci dönemimizde çalışmalarımız ağırlıklı olarak yatırıma yönelik olacak ve bunun başlangıcını da Sami Beyle birlikte yapacağız inşallah. Sami Bey Kahramanmaraş’ımızı hem yurt içinde hem de yurt dışında, hem üretim olarak hem de tanıtım olarak temsil eden mümtaz işadamlarımızdan biridir. Bu anlamda Göksun’umuza vereceği desteklerden dolayı şükranlarımız sunuyorum. Bundan sonraki süreçte hayırlı yatırımları birlikte hayata geçirmeyi ümit ediyoruz. Geçen dönem hayata geçirmiş olduğumuz tekstil atölyesi ile ilçemizde istihdama yönelik önemi bir adım atmıştık. İnşallah bundan sonra MÜSİAD ile atacağımız adımlarla Göksun’umuzda daha fazla insanımıza istihdam imkanı sağlamayı hedefliyoruz.”

-“MÜSİAD Olarak Başkan Aydın’ın Yanında Olacağız”

Göksun’u Akdeniz’in incisi olarak tarif eden MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Sami Kervancıoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, Göksun’a istihdama yönelik yatırımların yapılması içinKahramanmaraş MÜSİAD olarak öncülük ve rehberlik yapacaklarını söyledi.

Birinci döneminde Göksun’a kazandırdığı projeler ve seçimlerde elde ettiği başarısı için Başkan Aydın’ı tebrik eden Kervancıoğlu, konuşmasında şunları kaydetti:

“Göksun Belediye Başkanımız bu yerel seçimler de başarısını gösterdi. Kendisini tebrik ediyorum. Birinci döneminde Göksun için güzel çalışmalar yaptı. Kahramanmaraş MÜSİAD olarak Sayın Belediye Başkanımızla birlikte Göksun’da çalışmalar yaparak yatırım için altyapı oluşturmayı planlıyoruz. Sonrasında Kahramanmaraş’ta düzenleyeceğimiz toplantı ile Başkan Beyi iş adamlarımızı buluşturacağız ve akabinde onları Göksun’a getirerek burayı tanımalarını sağlayacağız. Hedefimiz Akdeniz’in incisi Göksun’umuza hep birlikte yatırım yaparak hem ilçe ekonomisine hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak. Bundan sonraki süreçte MÜSİAD olarak biz Başkan Aydın’ın yanında olacağız. Diğer belediye yatırımlarında da şimdiden başarılar diliyorum.”

MÜSİAD Başkanı Kervancıoğlu, AK Parti Göksun İlçe Başkan Mustafa Akgül’ün de yer aldığı ziyarette, Başkan Aydın’a bir Osmanlı geleneği olan ‘Zimem Defteri’ tablosu hediye etti.