Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş Narkotik Şube Ekiplerinden Sürücü Eğitmenlik Kursuna Özel Bilgilendirme

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir adım atarak, Dulkadiroğlu Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen sürücü eğitmenlik kursu öğrencilerine değerli bilgiler aktardı

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü

“Kahramanmaraş Narkotik Şube Ekiplerinden Sürücü Eğitmenlik Kursuna Özel Bilgilendirme”

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında önemli bir adım atarak, Dulkadiroğlu Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen sürücü eğitmenlik kursu öğrencilerine değerli bilgiler aktardı.
Ekipler, katılımcılara madde bağımlılığı konusunda farkındalık oluşturmayı ve uyuşturucuyla mücadelede toplumun bilinçlenmesine katkı sağlamayı hedefledi.
Kursiyerlere uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla ilgili gerçekçi ve etkili bilgiler veren Narkotik Şube ekipleri, uyuşturucunun toplum üzerindeki olumsuz etkileri, bağımlılığın nasıl başladığı, belirtileri ve tedavi yöntemleri hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Ayrıca, uyuşturucuyla mücadelede toplumun rolü ve önemi konularında da katılımcıları bilgilendirdi.

IMG 20240510 WA0010
Eğitim programı, uyuşturucuyla mücadelede farkındalık oluşturmayı ve gençlerin uyuşturucuyla tanışmasını engellemeyi amaçlayan önemli bir adım olarak değerlendirildi. Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nün bu tür bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarının devam edeceği belirti.