Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAHRAMANMARAŞ ORYANTİRİNG YARIŞMASI SONA ERDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Oryantiring Federasyonu işbirliği ile son 17 yılın en çok katılımlı Oryantiring yarışması sona erdi.

Kahramanmaraş’ta 2 gün süren ve 81 ilden 128 takımdan 2150 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Kahramanmaraş Oryantiring Yarışması 9-10 Mart 2019 tarihlerinde Kapıçam Ekstrem Spor Merkezi ile start alırken, yarışmaların ikinci gününde Kahramanmaraş’ın tarihi mekanları gün yüzüne çıkarıldı.

Yarışmaların ikinci gününde Kahramanmaraş Ortaokulu bahçesinde sporcular ısınma turları yaparak yarışmalara hazırlanırken, iki ayrı kulvardan verilen startlarda sporcular Kahramanmaraş’ın tarihi mekanlarının yer aldığı Çukuroba, Kanlıdere, Boğazkesen, Demirciler Çarşısı,  Kapalı Çarşı, Trabzon caddesi ve Demokrasi Meydanı güzergahlarında belirlenen hedefleri ellerindeki haritalar yardımı ile bularak yarışmayı tamamladılar.

Atatürk Medyanı’nda gerçekleştirilen ödül töreninde bir kısa açıklama yapan Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akgüz, Kahramanmaraş’ta iki gün boyunca misafir olduklarını ve bu organizasyonun Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilmesinde başta Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olmak üzere diğer kurum ve kuruluşlara teşekkür ederek: “Gördük ki Kahramanmaraş bu spor ve başka sporlar için de çok müsait bir yer. Bundan sonraki organizasyonlarımızda da yer alabilecek bir şehir. Bizleri iki gün boyunca misafir eden başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha sonra organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere plaketler takdim edilerek teşekkür edildi.

Plaket takdiminin ardından yarışmada dereceye girenlere ödülleri takdim edilerek tören sona erdi.