Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KAHRAMANMARAŞ’LI OSMAN BOZKURT TEPECİKSPOR İLE ANLAŞTI

KAHRAMANMARAŞ’LI OSMAN BOZKURT TEPECİKSPOR

KAHRAMANMARAŞ’LI OSMAN BOZKURT TEPECİKSPOR İLE ANLAŞTI
İstanbul Temsilcisi Büyükçekmeçe Tepecikspor A.Ş, 2023-2024 Futbol Sezonu için Hazırlıklara Başladı
Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen ve TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Büyükçekmeçe Tepecikspor A.Ş, yeni sezon için önemli bir anlaşma gerçekleştirdi. Kahramanmaraşlı teknik direktör Osman Bozkurt, takımla prensipte anlaşarak Yeşil-beyazlı renklere katıldı.

Osman Bozkurt: Tecrübeli ve Başarılı Bir Teknik Adam

1971 yılında Kahramanmaraş’ta doğan Osman Bozkurt, futbolculuk kariyerine İslahiyespor’da adım attı. Daha sonra Kırıkhanspor, Göztepe, Orduspor ve Kahramanmaraşspor gibi önemli kulüplerde başarılı performans sergiledi. Futbolculuk kariyerinin ardından teknik adam olarak da futbol dünyasına adım atan Bozkurt, ilk deneyimini yine Kırıkhanspor’da yaşadı.

Başarı Dolu Kariyeri

Altyapı çalışmalarına Kırıkhanspor’da başlayan Osman Bozkurt, ardından Yeni Malatyaspor’da Yardımcı Antrenörlük görevine devam etti. 2012-2013 sezonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Yardımcı Antrenörlük yaptıktan sonra, 2013-2014 sezonunda Büyükçekmece Tepecikspor, 2014-2015 sezonunda Gümüşhanespor, 2015-2016 sezonunda Hatayspor, 2017 sezonunda Çorum Belediyespor ve 2017 sezonunda Darıca Gençler Birliğispor’da Takım Antrenörlüğü görevini üstlendi.

Büyükçekmeçe Tepecikspor’la Yeni Bir Başlangıç

Geçen sezon başarılı bir performans sergileyen Osman Bozkurt, 2020-2021 Futbol Sezonunda Kahramanmaraşspor’da Teknik Direktörlük yaptı. Geçtiğimiz yıl ise Adıyamanspor FK ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Bu sezon ise Büyükçekmeçe Tepecikspor ile prensipte anlaşarak yeni bir döneme adım attı.

Heyecan Dolu Sezon

Kahramanmaraşlı teknik adamın Büyükçekmeçe Tepecikspor ile bugün resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. Taraftarlar, Osman Bozkurt önderliğindeki yeni dönemde büyük başarılar ve heyecan dolu bir futbol sezonu bekliyor. Takımın hedefi, TFF 3. Lig 3. Grupta üst sıralarda yer alarak bir üst lige yükselmek. Yenilenmiş kadro ve tecrübeli teknik direktörle birlikte Büyükçekmeçe Tepecikspor, rakiplerine zorlu mücadeleler yaşatacak. Başarılar dileriz.