Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraşspor berabere kaldı

Kahramanmaraşspor berabere kaldı Yardımcıoğlu

Kahramanmaraşspor berabere kaldı
Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, kendi evinde karşılaştığı Igdırspor’la 1-1 berabere kaldı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor, 2022-2023 futbol sezonunun ilk hafta maçında Kuşadasıspor’a 3-1 mağlup olarak sezona yenilgi ile başladı.
Ligin 2. Hafta maçında kendi sahasında Gümüşhanespor’u konuk eden Kahramanmaraşspor bu maçtan da 0-0 beraberlikle ayrılarak ligde ilk puanını almıştı. Kırmızı beyazlılar, 3. Hafta maçında ise İstanbul temsilcisi Bayrampaşspor ile 1-1 berabere kalmış, 4. Hafta maçında ise Karamanspor’a 1-0 mağlup olmuştu.
Ligde oynadığı 4 maçtan da galibiyet yüzü görmeyen Kahramanmaraşspor’da alınan başarısız sonuçlar sonrası Teknik Sorumlu Tansu Yaan ile de yollar ayrılmıştı.
Kırmızı-beyazlılar, sezonun 5. Hafta karşılaşmasında ise Trabzon temsilcisi Ofspor’a konuk oldu. Of İlçe Stadyumunda oynanan maçta her iki takımda pozisyon bulmakta dahi zorlanırken, karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 eşitlikle tamamlandı.
Bu maç sonrası evinde Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü konuk eden Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor 1-1’lik eşitlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapatırken alınan bu sonuçla Kahramanmaraşspor, puanını 4’e yükseltti.