Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş’ta Benim Hocam Ekibine Yoğun İlgi

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik

Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle düzenlenen eğitim ve motivasyon seminerinde Benim Hocam’ın yazar kadrosu, sınava hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Etkinliğin çok verimli ve eğlenceli geçtiğini belirten gençler, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Benim Hocam ekibine teşekkür etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehirde gençlere yönelik etkinliklerini artırarak sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle düzenlenen seminerde; yaptığı programlar ve yayınlarla sınav dönemindeki öğrencilerin başvuru kaynağı haline gelen, nitelikli anlatımıyla birçok konunun kolayca anlaşılmasını sağlayan ‘Benim Hocam’ ekibinden Ramazan Yetgin, Bayram Meral, İlyas Güneş, Kadir Gümüş, Görkem Şahin ve Günay Göktaş, sınavlara hazırlanan gençlerle bir araya geldi.

Eğitim Ve Motivasyon Seminerine Gençler Adeta Akın Etti

KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezi Sezai Karakoç Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim ve motivasyon seminerine gençler adeta akın etti. Yaklaşık 2 saat süren etkinlikte konuşmacılar, salonu tıklım tıklım dolduran öğrencilere; sınavlara hazırlık süreci, verimli çalışma yöntemleri, sınav stresini yönetme, belirlenen hedef doğrultusunda ilerleme ve çalışma metodu gibi konularda çok değerli bilgiler aktardı.

Seminerde Ramazan Yetgin, Bayram Meral, İlyas Güneş, Kadir Gümüş, Görkem Şahin ve Günay Göktaş, katılımcılardan gelen soruları da büyük bir samimiyetle yanıtladı. Etkinliğin çok verimli ve eğlenceli geçtiğini belirten gençler, Büyükşehir Belediyesi’ne ve Benim Hocam ekibine teşekkür etti.

kahramanmarasta benim hocam ekibine yogun ilgi