Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş’ta Değişim Sesleri Her Geçen Gün Daha Da Artıyor

Seçime sayılı günler kala ziyaretlerini sürdüren Kahramanmaraş 24. Dönem Milletvekili, İYİ Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Seçime sayılı günler kala

“Kahramanmaraş’ta Değişim Sesleri Her Geçen Gün Daha Da Artıyor”

Seçim çalışmaları kapsamında Kavlaklı Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Dedeoğlu, Kavlaklı Mahallesi’nin değişim istediğini belirterek, “Kahramanmaraş’ta değişim sesleri her geçen gün daha da artıyor. Değişimin adı biz olacağız inşallah” dedi.

Seçime sayılı günler kala ziyaretlerini sürdüren Kahramanmaraş 24. Dönem Milletvekili, İYİ Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Dedeoğlu, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kavlaklı Mahalle’sini ziyaret eden Dedeoğlu burada bir konuşma yaptı. Kahramanmaraş genelinde değişim seslerinin her geçen gün daha da arttığını ifade eden Dedeoğlu, “Halkımızın destekleriyle değişimin adı İyi Parti Olacak inşallah. Kahramanmaraş iyi belediyecilikle buluştuğunda vatandaşımız hakkettiği hizmeti alacak. Memleketimiz kaderine terk edilmeyecek” dedi. Dedeoğlu, “Hakkı gözeteni seçmekte siz değerli vatandaşımıza düşüyor” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “İşçisi, çiftçisi, memuru, emeklisi tüm vatandaşımız perişan. Halinden memnun olan yok denecek kadar az. Yarınlara umutla bakan neredeyse yok. Gençler perişan. Depremin ardından bir yıldan fazla süre geçti. Hala insanlarımız evsiz.

IMG 20240328 WA0033

Orta hasarlıların durumu muamma. Bazı mahallelerimizde daha bir kazma vurulmadı. Ben sizden bir şey istiyorum; Umudumuzu kaybetmeyelim. Kadınıyla, erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla hiçbir zaman ayrımcılık yapmadan Kahramanmaraş’ı birlikte yöneteceğiz.” Dedeoğlu vatandaşa, “Seni dinleyeni seçin” diyerek tüm Kahramanmaraş’ın oylarına talip olduğunu dile getirdi.