Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kahramanmaraş’ta Karı Koca Darp Edildi İddiası

Kahramanmaraş’ta dolandırıldıklarını iddia eden

Kahramanmaraş’ta dolandırıldıklarını iddia eden karı-koca ile şirket çalışanları arasında yaşanan arbede kameraya yansıdı.

Olay, dün Dulkadiroğlu İlçesi Menderes Mahallesi, Cumhuriyet Bulvarı üzerinde faaliyet sürdüren bir işyerinde meydana geldi. İddiaya göre; Suat Akpınar (28) ve eşi Sevilay Akpınar (30), dolandırıldıklarını öne sürerek, çalışanlarla arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan arbede, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Yaşanan olayda karı koca olarak darp edildiklerini öne süren Suat ve eşi Sevilay Akpınar, hastanede tedavililerinin ardından Kahramanmaraş Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu.

Adliye binası önünde gazetecilere açıklama yapan Suat Akpınar ve eşi Sevilay Akpınar, devre mülk satışı sonrası dolandırıldıklarını iddia ederek, suçluların cezalandırılmasını istedi.

Olayla ilgili  gazetecilere açıklama yapan firmanın satış müdürü Sinan Yaraşır ise, işyerlerinde müşterileri olan karı kocanın sözlü ve fiziki müdahalesinin söz konusu olduğunu belirterek, iddiaların asılsız olduğunu, konuyla ilgili yasal sürecin başladığını söyledi.