Kalk Gidelim 127.Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 5 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Son bölümde neler yaşandı? Kelle İsmail’in gelip kızına Samim’i isteyecek olması Samim’i oldukça germiştir. Günün sonunda İsmail’in Samim için getirdiği hediye bardağı taşıran son damla olmuştur. Samim herkese küsmüştür. Sevda’nın Perihan’dan aldığı zayıflama haplarını yuttuğundan kimsenin […]

Kalk Gidelim 127.Bölüm Fragmanı

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kalk Gidelim dizisinin yeni bölümü 5 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Son bölümde neler yaşandı?

Kelle İsmail’in gelip kızına Samim’i isteyecek olması Samim’i oldukça germiştir. Günün sonunda İsmail’in Samim için getirdiği hediye bardağı taşıran son damla olmuştur. Samim herkese küsmüştür.

Sevda’nın Perihan’dan aldığı zayıflama haplarını yuttuğundan kimsenin haberi yoktur. Sevda’da bir anda unutkanlık başlasa da Sevda durumu idare eder ve kaçamak cevaplar verir.

Eve tesisatçıları çağırıp boruları tamir ettiren Seyfettin’ le ustalar arasında adete savaş yaşanmaktadır. Seyfettin adamlara iş ahlakı derslerini verir. Dozu fazla kaçırınca da ortaya komik görüntüler çıkar.

Meryem, yoğurthanede yoğurtların kaya gibi mayalanmasından sonra Ercan’a iyice güvenir. Ercan sayesinde işlerin düzeldiğini, Ercan’ın uğurlu geldiğini düşünse de Sadık, Ercan’ın hareketlerinden şüphelenmeye başlar.

Exit mobile version