Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kandemir;”İnanıyorum ki 31 Mart’ta Maraş başka bir ses verecek sandıklarda

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel’in, Proje Tanıtım Toplantısında konuşan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir şunları belirtti

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel’in, Proje Tanıtım Toplantısında konuşan AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir şunları belirtti;”

Saygıdeğer değerli milletvekilleri arkadaşlar. Hanımefendiler beyefendiler. Tabii bugün böyle siz bir arada olmak, önümüze dair inşallah işimiz olacak projeleri belediye başkan adayımızın ağzından dinlemek, heyecanı içerisindeyim. Bir kere daha yaşadık. Vefat eden tüm canlarımıza rahmet diliyoruz. Hep beraber el ele, gönül Birlik örneği göstererek bu şehri ayağa kaldırmak için gece gündüz gayret gösteriyoruz. Bu gayrete ortak olan başka türlü destekleyerek gönüllerindeki yeri 14 ve 28 Mayıs’ta sandıkta göstererek Cumhur İttifakımıza destek veren vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Umuyoruz ki bugüne kadar bu bayrağı çok güzel getirmiş büyükşehir belediye başkanlarımız ki ben Fatih Bey’in var, hem Hayrettin Bey burada. Yeni dönemde Fırat Bey’le beraber milletimiz teveccüh gösterirse çok Yukarılara taşıyacak bayrağı. Buna inanıyoruz. Sen yine bu vesileyle milletvekillerimize,

Maraş milletvekillerimize huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Başta saygıdeğer bakanıma çok teşekkür ediyorum. Maraş’ın hangi meselesi olsa bu farkı paylaşlarıyla bir araya gelip acaba nasıl bu meseleyi çözeriz diye bir enerji ve sinerji oluşturdular.

Mecliste dönüp başkanımız bu kadar uyumlu, bu kadar güzel çalışan memleketini hem gönlüne nakşetmiş hem de mesaisini buna çok az bu kadar uygun milletvekili profili görürüz. Ben bakanımızın liderliği için şükranlarımı sunuyorum. Bütün milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bir değer birlikteliğiyle siyaset yaptık”dedi.

Kandemir;”Cumhur İttifakı ortaklarımıza şükranlarımı sunuyorum. Saygıdeğer milletvekilimize, saygıdeğer il başkanımıza çok çok teşekkür ediyorum. Şimdi bize düşen hep birlikte dinleyeceğiz az sonra başkanım gibi. El ele, gönül gönüle nasıl bu şehre daha iyi hizmet ederiz? Bunun heyecanıyla yol yürüyoruz.

Bu memlekete dair bu topraklara olan sadakatimizi, mukaddesata olan vefamızı, yaptığımız işlerde göstermek, teşkilat olarak milletimize biz bunu hissettirmeliyiz. İnanıyorum ki 31 Mart’ta Maraş başka bir ses verecek sandıklarda.

Ve bir Nisan’da Cumhur İttifakı’nı en yüksek oy aldığı en büyük şehirde hem ilçe belediyelerinde bir netice ortaya koyacak diye inanıyorum. Hepinizi hürmetle, muhabbetle selamlıyorum” dedi