Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KİPAŞ HOLDİNG, “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 500 ŞİRKETİ” LİSTESİNDE YER ALDI

KİPAŞ HOLDİNG, “TÜRKİYE’NİN EN

KİPAŞ HOLDİNG, “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 500 ŞİRKETİ” LİSTESİNDE YER ALDI
Kipaş Holding Başarıyla Listeye Girdi
Capital Dergisi’nin 2022 verilerine göre açıklanan “Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi” listesinde, Kipaş Holding bünyesinde bulunan beş şirket, ülkenin ekonomik liderleri arasında önemli bir yer edindi.

Kipaş Holding, Gücünü Sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli Kipaş Holding, tekstil, çimento, kâğıt, enerji, lojistik ve eğitim gibi 6 ana sektörde faaliyet göstererek, 14 bine yakın istihdam sağlayarak bölgesel ve ulusal düzeyde ticari liderler arasında yerini koruyor. 6 Şubat’taki depremde ağır yaralar alsalar da üretim ve istihdam konusundaki kararlılıklarını sürdürmeye devam ediyorlar.

Önemli Sıralamalar

Kipaş Holding bünyesinde yer alan şirketlerden Kipaş Tekstil, 1984 yılında kurulmuş olup denim, iplik, kumaş gibi ürünlerin yanı sıra dünya geneline ihracat yapmaktadır. Capital Dergisi’nin listesinde genel sıralamada 173’üncü ve sektör sıralamasında 4’üncü sırada yer alıyor.

KÇS Kipaş Çimento ise bin kişilik deneyimli kadrosu ve güçlü ürün gamıyla genel sıralamada 370’inci ve sektör sıralamasında 10’uncu sıraya yerleşti.

Kipaş Kâğıt, %100 atık kâğıttan üretim yaparak yılda 450 bin ton kapasiteyle küresel ölçekte faaliyet göstermeye devam ediyor. Liste genel sıralamasında 297’nci, sektör sıralamasında ise 6’ıncı oldu. Batı Kipaş Kâğıt ise Türkiye ve Avrupa’nın en büyük kâğıt fabrikalarından biri olmasına rağmen listeye yeni girmiş ve genel sıralamada 409’uncu, sektör sıralamasında 9’uncu sırada yer almıştır.

Kipaş Holding’in pazarlama şirketi olan Kipaş Pazarlama, Türkiye’nin ihracatına önemli destek sağlayarak genel sıralamada 284’üncü ve sektör sıralamasında 9’uncu sırada kendine yer buldu.

Kipaş Ailesi Birlik ve Beraberlik İle

Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanefi Öksüz, listeye 5 şirketiyle girmenin mutluluğunu dile getirdi ve bu başarıda Kipaş Ailesi’nin büyük payı olduğunu vurguladı. 6 Şubat’taki depremin şirketleri ve aile fertlerini derinden etkilediğini ancak birlikte çalışarak yaraları sardıklarını ve üretimlerine devam ettiklerini ifade etti. Umarız ki bir daha böyle acılar yaşanmaz ve ülke ekonomisine ve insanlara olan desteğimiz devam eder. Kipaş Ailesi her zaman birlikte ve güçlü olmaya devam edecek.