Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kipaş Holding’e Teşekkürlerin En Anlamlısı Geldi

Ülke ekonomisine ve istihdama

Ülke ekonomisine ve istihdama sağladığı katkılarla Kahramanmaraş’ın ve bölgesinin en önemli firmalarından olan Kipaş Holding’ e belki de teşekkürlerin en anlamlısı edildi.

Şehit Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü olduğu yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklerimize maddi ve manevi destek sağlayan Mehmetçik Vakfı Kipaş’ın yaptığı bağış sebebiyle bir teşekkür mesajı yayınlandı.

İşte Mehmetçik Vakfı’nın yayınladığı bu anlamlı teşekkür yazısı;

“Vatanimizin ve ulusumuzun güvenliği, huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü olduğu yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlamayı, çocuklarını üniversite seviyesi dahil okutmayı gaye edinen, gücünü Yüce Milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı olarak desteklerinden dolayıKipaş Holding’eteşekkürlerimizi sunarız”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M.Hanefi ÖKSÜZ;

“Kipaş Holding olarak her zaman Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz. Bizler; onların yaptıkları fedakârlıkların bilincindeyiz ve bir nebzede olsa onlara destek olabildiysek ne mutlu bizlere. Onlarınkahramanlıkları ve fedakârlıkları bizim bağışlarımız küçük kalmakla birlikte MehmetçikVakfı’nın tüm kampanyalarına büyük rakamlar ile destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.