Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOZMETİK SEKTÖRÜNE BAHAR ARSLAN DAMGASI

PhiBrows markasını ve Microblading,

PhiBrows markasını ve Microblading, Phiremoval ve Lifting gibi birçok uygulamayı ilk kez Türkiye’ye getiren Bahar Arslan; “2015 yılından bugüne kadar binlerce öğrencim oldu. Birçok firmanın açılmasına öncü oldum ve olmaya da devam edeceğim”  dedi.

Kozmetik ve kalıcı makyaj sektöründe ezber bozan, insanların kendi güzelliklerini ortaya çıkarmayı amaç edinen Bahar Arslan 2015 yılında aldığı PhiBrows Master unvanı sonrasında Phibrows Türkiye’yi kurdu. Microblading, lifting, phiremoval, kalıcı dudak renklendirme gibi birçok alanda hizmet veren Arslan, kusursuza ulaşmak için emin adımlarla ilerlediğini, çok çalıştığını ve emeklerinin meyvesini aldığını söyledi.

Türkiye’de yalnızca Arslan’da bulunan PhiBrows Master unvanı sayesinde birçok kişiye eğitim vererek iş sahibi olmasını sağlayan Arslan, “Bu işi ilk kez Türkiye’ye biz getirdik.. 2015 yılından bu yana binlerce müşteri ofisimizden mutlu bir şekilde ayrıldı. Binlerce öğrencim oldu. Birçok firmanın açılmasında öncü oldum. Hala öncü olmaya devam ediyorum” dedi.

İnsanların içindeki güzelliği ortaya çıkarıyoruz


PhiAcademy bünyesinde olmaktan çok memnun olduğunu belirten Arslan, “4 yıldır Türkiye’yi temsil etmekten dolayı çok mutluyum. Süreç boyunca kendi tekniğimi de geliştirerek sektörde bir adım daha ilerlemek ve “Bahar Arslan Akademi”yi kurmak için gerekli çalışmalara başladım” dedi. Uygulama ve eğitimin yanı sıra PhiAcademy ürünlerinin distribütörlüğünü de yapan Arslan, yetiştirdiği öğrencileri ve kaliteli malzemelere hızlı ulaşmak isteyenler için online satış hizmeti de veriyor.

Türkçe, İngilizce ve Almanca olmak üzere üç farklı dilde hizmet veren Arslan, bu sayede birçok coğrafyadan insanla birlikte çalışma fırsatı bulduğunu ve birçok ünlü isimle de çalıştığını belirtti.

Arslan, kalıcı makyaj uygulama eğitimleri hakkında ise, “Kalıcı makyaj uygulaması bir sanat. Biz bu sanatla, insanların içindeki güzelliği ortaya çıkarıyoruz. Uygulamalı eğitimlerimiz sonrasında da öğrencilerimizle irtibatımızı kesmiyor, desteğimizi sürdürüyoruz. İhtiyaç duydukları her an bize ulaşabiliyorlar” dedi. Ayrıca eğitimde oldukça iddialı olduklarını ve bu sektörde en iyi eğitim kurumu olduklarını da sözlerine ekledi.

Güzellik dünyasına sarsıcı bir etki bırakan Arslan, her gün daha çok çalışarak sektörü bir adım ileriyi taşımaya ve öncü olmaya devam edeceklerini söyledi. 
Kalıcı makyaj uygulaması yaptırmak, eğitim almak, Bahar Arslan ve çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak için https://bahararslan.com/microblading/ adresini ziyaret edebilirsiniz.