Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KPSS puanınız varsa mutlaka başvurun

Kahramanmaraş’ta kamu kurumlarında çalışmak

Kahramanmaraş’ta kamu kurumlarında çalışmak isteyenler: Alım yapılacak, KPSS puanınız varsa mutlaka başvurun!

Kahramanmaraş’ta kamu kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşlar internet sayfaları üzerinden araştırma yapıyorlar. Personel alımı için ilan verildi. Başvuru yapmak isteyen vatandaşların KPSS en az 70 puana sahip olması gerekiyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri alımı yapacak. Lise ve önlisans mezunları başvuruda bulunabilecek. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 22 Mayıs 2023 ile 26 Mayıs 2023 tarihleri arasında başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler. Başvurular İsmetpaşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı No. 25 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş adresine şahsen müracaat ederek yapılacak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI:

1. İlan edilen itfaiye eri kadroları için, mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2022 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak kadroların karşısındaki puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanı almış olmak.

screenshot 1

2. 657 sayılı Kanun’un 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye İtfaiye Yönetmeliği’nin 15/A maddesinde yer alan özel şartlara göre itfaiye eri kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır