Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kürtül Grup Yolu Yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü ilçesinin

Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü ilçesinin kırsal mahallelerinden Demirlik ve Kürtül’ü birbirine bağlayan yaklaşık 20 kilometrelik grup yolunda yenileme çalışmalarına start verdi. Bölge muhtarları ise yapılan çalışmadan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin tüm ilçelerinde yol bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekiplerin Ekinözü ilçesindeki yeni çalışma noktası Demirlik – Kürtül Grup Yolu oldu. İlçenin kırsal iki mahallesinin tek ulaşım alternatifi olan yaklaşık 20 kilometrelik güzergah, başlatılan çalışmalar kapsamında baştan sona yenilenecek. Sathi asfalt uygulamasının hızla devam ettiği arterin yenilenmesi bölgedeki muhtarlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

Ulaşım Sorunumuz Büyükşehir’le Çözüme Kavuşuyor

Başlatılan çalışmanın bölge için çok kıymetli olduğuna değinen Demirlik Mahalle Muhtarı Yaşar Topal, “Bu yol çok kötü haldeydi. Ulaşım sorunumuz Başkanımız Hayrettin Güngör’ün bu çalışmalarıyla çözüme kavuşuyor. Vatandaşlarımızın hepsi bu çalışmalardan çok memnun. Allah razı olsun başkanımızdan” ifadelerini kaydetti. Kürtül Mahalle Muhtarı Mustafa Topal ise, “Mahallemizde Büyükşehir Belediye’mizin asfalt çalışması son sürat devam etmektedir. En kısa sürede bu yolumuz tamamlanacak ve konforlu bir ulaşım sağlayabileceğiz. Emeği geçenlere şahsım ve mahallem adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.