Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kurtuluş Haftası’nda Pazar Günü Takvimi

Milli mücadelenin 102. yıl

Milli mücadelenin 102. yıl dönümü etkinlikleri, 6 Şubat Pazar günü (yarın) dopdolu geçecek. ‘Akıllı Tavşan Momo’ adlı çocuk oyunu, halk oyunları gösterileri ve Kahramanlık Türküleri Konseri Kahramanmaraşlılarla buluşacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Milli mücadelenin 102. yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikler birbirinden özel programlarla devam ediyor. Konferanslardan halk oyunlarına, konserlerden spor müsabakalarına kadar pek çok alanda düzenlenen etkinliklerde ünlü isimler Kahramanmaraşlılarla buluşuyor. Etkinlik takvimi kapsamında 6 Şubat Pazar günü (yarın) ‘Akıllı Tavşan Momo’ isimli çocuk oyunu minik izleyicilerle buluşacak.   Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek oyun saat 11.00, 13.00 ve 15.00 olmak üzere 3 seans şeklinde sahnelenecek.

Tüm Vatandaşlarımız Davetlidir

Kurtuluş Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında 6 Şubat Pazar günü (yarın) gerçekleştirilecek diğer bir etkinlikte ise halk oyunları gösterileri olacak. Şehrin muhtelif yerlerinde yurt içi ve yurt dışından gelen halk oyunları ekipleri Milli Mücadeleyi kutlayacak. 6 Şubat programlarının devamında ise 20.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ‘Kahramanlık Türküleri’ konseri verilecek.