Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuzey İlçeleri Katı Atık Bertaraf Tesisi İmzaları Atıldı

Bölgedeki yeni yerleşim alanlarıyla ilgili yoğun çalışmalarımızı daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise özellikle kuzey bölgelerimizi ilgilendiren imza törenimizi gerçekleştiriyoruz. İnşaat firmasının yetkilileri ve müteahhitler de burada bulunuyor. Bu süreci birlikte yürüteceğiz.

Bölgedeki yeni yerleşim alanlarıyla

Kuzey İlçeleri Katı Atık Bertaraf Tesisi İmzaları Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Kuzey İlçeleri Katı Atık Bertaraf Tesisi’nin imzalarını attı.

Yoğun Çalışmalar ve İmza Töreni
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel imza töreninde yaptığı konuşmada şu cümleleri kurdu. Başkan Görgel; Bölgedeki yeni yerleşim alanlarıyla ilgili yoğun çalışmalarımızı daha önce sizlerle paylaşmıştık. Şimdi ise özellikle kuzey bölgelerimizi ilgilendiren imza törenimizi gerçekleştiriyoruz. İnşaat firmasının yetkilileri ve müteahhitler de burada bulunuyor. Bu süreci birlikte yürüteceğiz.

Çevre Duyarlılığı ve Afet Sonrası Toparlanma Süreci
Kahramanmaraş’ı imar ve inşaat faaliyetleriyle daha da geliştireceğiz. Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çabalıyoruz. Çevre duyarlılığı her zaman önceliğimiz olacak, özellikle afet sonrası toparlanma sürecindeyiz.

Kuzey İlçelerinde Atık Sorunlarına Çözüm
Kuzey ilçelerimizde , atıkların depolanması ve geri dönüşümüyle ilgili uzun süredir devam eden sorunlar var. Bugün bu sorunlara çözüm getirecek projeleri hayata geçiriyoruz. Afşin, Elbistan, Ekinözü, Göksun ve Nurhak ilçelerini kapsayan bir proje inşa edeceğiz.

Çevre Kirliliğine Son
Bu projeyle atık ve vahşi depolamaya son vereceğiz. Çevre ve görüntü kirliliğini azaltacağız. Proje kapsamında düzenli kök sızıntı suyu arıtma tesisleri, transfer istasyonları ve düzensiz depolama alanlarının taşınması gibi işlemleri gerçekleştireceğiz.

Hibe Kapsamında Önemli Bir Proje
Projenin bütçesi büyük ölçüde hibe kapsamında sağlanacak. Projeyi Kasım 2025’te tamamlamayı planlıyoruz. Firmamızın başarılı çalışmalarını göz önünde bulundurarak bu süreci hızlandırmaya çalışacağız.