Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahçiçek 7 Güzel Adamın Şehrine Yeni Eserler Kazandırıyor

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Kahramanmaraş’ın yazarlarının ve eserlerinin tanıtımına destek vermek amacıyla hayata geçirdiği Okur Yazar Buluşması kapsamında Piazza Alışveriş Merkezi’nde yazar Hacı Ali Özturan’ı okurlarıyla buluşturdu. Puslu Anılar Çiçekçisi, Köroğlu, Maraş’ın Destansı Kurtuluşu ve Maraş’ın yöresel yemek tariflerinin bulunduğu yemek kitabını imzalayan yazara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yazar Hacı Ali Özturan Başkan Mahçiçek’e yazarlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, hakkının ödenemeyeceğini ifade etti.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Mahçiçek,7 güzel adamlar şehri Kahramanmaraş’a bu kabil çalışmalarla destek vereceklerini, Kahramanmaraş’ın değerlerini her alanda ortaya çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Mahçiçek’ten Yeni Bir Proje

“Yaz Tahtaya Bir Daha”

Başkan Mahçiçek eğitim alanında yeni bir projeden de bahsederek, öğrencilerin yazdığı eserleri tanıtmak amacıyla internet ağı üzerinden iletişim sağlanacak ‘Yaz Tahtaya Bir Daha’ adlı bir proje hayata geçireceklerini belirtti.

Daha önce yazar Hacı Ali Özturan’a ait olan Kanla Madalya kitabının basımını gerçekleştirdiklerini, bu yılda 4 kitap basımı ile edebiyat dünyasına zenginlik kattıklarını ifade eden Başkan Mahçiçek, emeklerinden dolayı yazar Hacı Ali Özturan’a teşekkür etti. Eğitime her zaman katkı sağlamaya gayret edeceklerini ifade eden Başkan Mahçiçek, yazarların her daim yanında olduklarını belirtti.