Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merve İlçi, “Aşk Sandım” Şarkısıyla Yaz Mevsimine Damga Vuruyor

Merve İlçi’nin “Aşk Sandım”ı, Grand Müzik’in YouTube kanalında da yayınlanıyor. Hayrettin Güneş’in kurucusu ve yapımcısı olduğu Grand Müzik, müzikseverleri iddialı isimlerle buluşturmayı sürdürüyor.

Merve İlçi'nin "Aşk Sandım"ı,

Merve İlçi, “Aşk Sandım” Şarkısıyla Yaz Mevsimine Damga Vuruyor
Genç Şarkıcı Merve İlçi, Yeni Şarkısıyla Müzikseverlere Sürpriz Yapıyor
Merve İlçi, son single çalışması olan “Aşk Sandım”ı Grand Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayınladı. Güzelliği, tarzı ve güçlü sesiyle adından sıkça söz ettiren İlçi, yeni şarkısıyla müzikseverlere ve hayranlarına merhaba diyor. Hem etkileyici klibi hem de göz alıcı fotoğraflarıyla dikkatleri üzerine çeken İlçi, “Aşk Sandım” ile yaz mevsimine duygusal bir giriş yapıyor. Hareketli şarkılar yerine slow pop müziği tercih ederek dinleyicilere sıcacık bir yaz deneyimi sunuyor.

Nida Ünsal İmzasıyla “Aşk Sandım”

“Aşk Sandım” şarkısının söz ve müziği Nida Ünsal’a ait. Oben Akın ise şarkının aranjesini üstlenmiş. Halil Güzel ise klibin yönetmen koltuğunda oturuyor. Klibin görüntü yönetmenliğini ise Oktay Bingöl üstlenmiş. Bu güçlü ekip sayesinde “Aşk Sandım”, hem akılda kalıcı melodisiyle hem de duygusal sözleriyle dinleyicilere unutulmaz bir müzik deneyimi yaşatıyor.

Grand Müzik, Yeni Yeteneklerle Müzikseverleri Buluşturmaya Devam Ediyor

Merve İlçi’nin “Aşk Sandım”ı, Grand Müzik’in YouTube kanalında da yayınlanıyor. Hayrettin Güneş’in kurucusu ve yapımcısı olduğu Grand Müzik, müzikseverleri iddialı isimlerle buluşturmayı sürdürüyor. Farklı ve renkli projelerle adını müzik camiasında altın harflerle yazdırmış olan şirket, Türkiye ve Avrupa’da yeni yetenekleri keşfetmeye ve onlarla işbirliklerine devam ediyor.

Merve İlçi’nin “Aşk Sandım”ıyla yaz mevsimi boyunca müzik dolu anlar yaşamak mümkün olacak. Yeni şarkı, genç şarkıcının yeteneğini ve müzikal vizyonunu bir kez daha kanıtlamasına vesile oluyor. Grand Müzik’in desteğiyle müzikseverler, geleceğin yıldızlarına tanıklık etmeye devam edecek.