Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP İl Başkanı Vahit Demiröz,14. Olağan kongrede güven tazeledi

Kongreye Yıldırım’ın yanı sıra MYK üyesi Doç. Dr. Turan Şahin, Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, KMTB Başkanı Mustafa Narlı, siyasi parti il ve ilçe başkanları temsilcileri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Kongreye Yıldırım’ın yanı sıra

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım’ında katıldığı kongre Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Kongreye Yıldırım’ın yanı sıra MYK üyesi Doç. Dr. Turan Şahin, Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora, Ülkü Ocakları İl Başkanı Dursun Nar, KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, KMTB Başkanı Mustafa Narlı, siyasi parti il ve ilçe başkanları temsilcileri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla birlikte divan üyeleri yerlerini aldı.

Gündem maddelerinin oylanıp oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından kürsüye gelen MHP İl Başkanı Demiröz: “Toyunuz toy, soyunuz soy olsun Rabbim sizleri hep var etsin! Elbistan’dan Afşin’e, Pazarcık’tan Çağlayancerit’e, Türkoğlu’ndan Nurhak’a, Göksun’dan Andırın’a, Dulkadiroğlu’ndan Onikişuba’ a Ekinözü’ne, Milli varlığımızın asaletini vicdanını taşıyan bütün kardeşlerimi selamların en güzeli ile selamlıyorum.

Öncelikle 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybeden tüm canlarımıza Sonsuzluk sahibi yüce rabbimden rahmet diliyorum! Mekanları cennet olsun!

Kahramanmaraş’ımıza ve depremde etkilenen bütün illerimize geçmiş olsun! Yüce Allah’ım milletimize bir daha böyle felaketler yaşatmasın!

Zalimin zulmüne aldırmayız, mazlumun yanındayız, çünkü Biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz!

Dünya Türklüğünün lideri bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyimizden aldığımız işaretle, önümüze ve arkamıza bakmadan, önce ülkem ve Milletim, sonra partim ve biz diyerek yollara çıktık. Anımız bir, andımız bir, yolumuz bir. Bu Necip Milletin hizmetinde olmaya devam edeceğiz!

Dün olduğu gibi; bugün de girilmedik gönül, çalınmadık kapı bırakmadan hiçbir insanımızı ötekileştirmeden hiçbir dava arkadaşımızı unutmadan çalışacağız, çabalayacağız ve Allah’ın izniyle mutlaka Başaracağız!

Dost düşman şunu çok iyi bilsin ki; Bizim, İmanımızdan, sadakatimizden ve ahde vefamızdan şüphemiz yoktur! Bizim tek bir sevdamız ve tek bir hayalimiz vardır Lider ülke Türkiye!

Biz bu önceliklerimizle kutlu bir mücadelede saf tutarken bedbahtlara hizmet edenler boş durmadı ve düşman cephesine mermi taşıyanlar oldu. Kuytu köşelerde bu mücadeleyi uzaktan izleyip ülke bekasını görmezden gelen şahsi ikbalinin peşinde savrulanlar oldu. Ama bizler, dün olduğu gibi bugün de karşılarında dimdik durduk. Liderimiz ulusal arenada bu mücadeleyi verirken emir erleri olan bizler şehrimizde davamız ve milletimiz için var gücümüzle mücadelemize devam ettik ve bundan sonra da edeceğiz!

mhp il

“Bizlere verilen görev vatan için, millet için ülkemizin geleceği için yılmadan yorulmadan çalışmak ve Türk milletine köle olmaktır. Bu hissiyatla 54 yıllık siyasi geçmişe sahip olan kutlu davamızda hiç bir arkadaşımın, menfaat, istismar, rant, koltuk ve para sevdası olamaz. Bizler bu duygulardan arınarak bu davaya gönül vermiş, bu davanın emrine girmiş neferleriz. Hak ile batılın mücadelesini verirken dünyevi ihtiraslarımızdan arınacak, hak ve hakikat üstüne yol alacağız.

Siyasi rant peşinde koşarak Cumhur İttifakına zarar vermek isteyenler olacaktır. Unutmayınız ki, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin de dediği gibi, Cumhur İttifakı Kızılelma Seferberliğidir. Kızılelma’mıza dokunmak isteyen bedbahtlara verecek bir cevabımız, uzanacak eli kıracak bir yumruğumuz her daim olacaktır.

Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin dediği gibi, “Bizim nihai hedefimiz bellidir, o da İ’la-hi Kelimetullah’tır. And olsun yolumuzdan dönmeyeceğiz, ülkümüzden vazgeçmeyeceğiz, tarihi hedeflerimizden ayrılmayacağız, Kızılelma seferberliğinden ödün vermeyeceğiz.”
Bugün bu salonda sadece bizler yokuz, bugün bu salonda manevi varlıkları hep yanımızda olan başta merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere, Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na ezan dinmesin, bayrak inmesin, vatan bölünmesin diye canlarını feda eden tüm ülkücü şehitlerimiz bizlerle birliktedir.

Bu vesile ile ülkemizi koruyup kollayacak nesilleri yetiştiren Başbuğumuz Alparslan Türkeş başta olmak üzere, tüm ülkücü şehitlerimizi, devletimiz ve milletimizin varlığı için şehadet şerbetini için tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmet ile anıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle sözlerimi Ülkücü şehidimiz merhum Mustafa Pehlivanoğlu’nun bizim için paha biçilemez sözleriyle bitirmek istiyorum. “Şunu hiçbir zaman unutmasınlar ki Mustafalar ölür, Allah davası ölmez. Milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah’a inananlarındır.” İfadelerine yer verdi.

mhp kahramanmaras yonetim