Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milli sporcu Eda Erdem’in heykeli dikildi

Milli sporcu Eda Erdem’in

Milli sporcu Eda Erdem’in heykeli dikildi

Spor – BHA

Milli voleybolcu Eda Erdem Dündar’ın heykeli, Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda yapılan törenle birlikte açıldı. Törende Eda Erdem başta olmak üzere; Mehmet Akif Üstündağ (Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı), Ali Koç (Fenerbahçe Başkanı), Simla Türker Bayazıt (Fenerbahçe yöneticisi) ve heykeltraş Pınar Öktem Doğan yer aldı.

Eda Erdem, ailecek en büyük tutkularının Fenerbahçe olduğunu dile getirerek, ”Yüzlerce başarılar kazanmış Fenerbahçe ve Cumhuriyetin 100. yılında 3 büyük kupayı da kazanan milli takımın kaptanı olduğum için gurur duyuyorum. Hiçbir zaman vazgeçmeyen, hayal ve hedeflerinin peşinde koşan, Mustafa Kemal Atatürk’ün göklere yükselmeye layık gördüğü kadınlarımızın da kadınlar gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Erdem, kız çocuklarına seslendi

Küçük kız çocuklarına seslenen milli sporcu, ”Çocukluk halimin hayalini bile kuramayacağı şeyleri şimdi yaşıyorum. Ben yapabildiysem siz de yapabilirsiniz. Kulübün başına geldiğinden beri hiçbir zaman desteğini esirgemeyen sayın başkanımız Ali Koç ile, kadınların toplumdaki yerini tekrar hatırlatacak ve kız çocuklarına ‘hayallerinizden vazgeçmeyin’ mesajı veren bu heykelin açılışı sebebiyle buradayım.” dedi.

”Varlığınız her şeyi unutturdu”

Konuşmasının sonunda kendisini destekleyen, yanında olan; taraftarlara, yöneticilere, ailesine, takımına ve onu yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Eda Erdem, ”İyi ki Fenerbahçeliyiz, iyi ki Fenerbahçeyiz!” sözleriyle açıklamasını noktaladı.