Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Minikler İçin Sihirli Şapka Gösterisi

Minikler İçin Sihirli Şapka 

Minikler İçin Sihirli Şapka  Gösterisi

Büyükşehir Belediyesi, 4 Aralık Pazar günü Sihirli Şapka adlı müzikli çocuk tiyatro oyunu düzenleyecek. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak sahnelenecek oyuna tüm çocuklar davet edildi.

 

Sezai Karakoç Kültür Sanat Sezonu’nda yetişkinlere yönelik kolokyum, konferans ve söyleşi gibi çeşitli etkinlikler düzenleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, minikleri de birbirinden eğlenceli ve öğretici tiyatro gösterileriyle buluşturmayı sürdürüyor. Etkinlik takvimi kapsamında, 4 Aralık Pazar günü Sihirli Şapka adlı müzikli tiyatro gösterisi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde çocuklar için perdelerini açacak.

İyilik ve dürüstlüğü ön plana çıkaran, çocukların iyi alışkanlıklar edinmesine yardımcı olmayı hedefleyen tiyatro gösterisi, saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere 2 seans şeklinde miniklerle buluşacak. Ücretsiz olarak sahnelenecek gösterinin biletleri, 3 ve 4 Aralık tarihlerinde Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nden temin edilebilecek. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, gösteriye tüm çocukların davetli olduğu belirtildi.