Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mustafa Buluntu, Tüm Üyelerimiz Bizim İçin Çok Önemli

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan iş insanı Mustafa Buluntu seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında hem sanayici hem de tüccarları ziyaret eden KMTSO Başkan Adayı Mustafa Buluntu program sonrasında yaptığı açıklamada: “10 bin üyesi olan oda seçimleri bu zamana kadar parmakla sayılacak üyeyle seçim yapıyordu. Biz adaylığımız koyunca birden ortalık hareketlendi” dedi.

KMTSO seçimlerinde oy kullanacak en büyük firmadan, en küçük firmaya kadar her şirketin, her kesin önemli olduğunun altını çizen Buluntu şu ifadeleri kullandı: “İlimizi ilçelerimizdeki tüm sanayi ve ticaret temsilcileriyle bütünleştirmek istiyoruz. Odamıza kayıtlı herkes bizim için çok önemlidir. Ticaret ve Sanayi Odası olmayan ilçelerimizden birer meclis veya komite üyesi alarak ilçedeki arkadaşlarımızın da sorunlarının yerinde takip edilmesini ve o sorunların el birliği ile çözülmesini sağlayacağız. Şuana kadar hiçbir sektör kurulları yönetim kurullarına davet edilip sorunları tartışılmadı. Biz yönetim kurulu toplantımıza sektör kurullarını periyodik bir şekilde davet ederek her sorunu birebir masaya yatıracağız, görüş ve düşüncelerini önemseyeceğiz.”

Odaya kayıtlı üyelerin karşılaştığı sorunlarla ilgili kurumsal çözüm üreteceklerini belirten Başkan Adayı Buluntu konuşmasında şunları söyledi: “Bugün yatırım yapmak isteyen girişimcilerimiz birçok bürokratik prosedürlerle bireysel olarak mücadele veriyor. Birçoğumuzun yatırım yaparken karşılaştığımız sorunların çözümünde muhatap bulamıyoruz. Biz bu sorunların giderilmesi için Odamız bünyesinde güçlü bir inisiyatif olarak sorunları kurumsal olarak takip edeceğiz. KMTSO her üyesinin haklı olduğu her davasında yanında bulunduğunu göstermesi lazım.”