Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilerin Hayallerini Gerçekleştirdiler

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde bir

Kahramanmaraş’ın Çağlayancerit ilçesinde bir ilkokulun öğretmenleri, hayata geçirdikleri projeyle öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmesine katkı sundu.

Küçükcerit İlkokulu öğretmenleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek üzere Hayalini Çiz Projesi’ni hazırladı.

Öğrenciler, hayallerindeki 3 şeyin resmini yaptı, öğretmenleri bunları Türkiye’nin farklı illerindeki sivil toplum kuruluşlarına gönderdi.

Gönüllü kuruluşlar da öğrencilere çizdikleri resimlerde yer alan ürünleri alarak, paketleyip ulaştırdı.

Okul müdürü Uğur Bildik, hazırladıkları projelerle öğrencilere sosyal ve kültürel birikim kazındırmak için çeşitli etkinlikler yaptıklarını söyledi.

Bildik, bu projeyi de çocukları mutlu edebilmek, hayallerini gerçekleştirebilmek için hayata geçirdiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Öğrencimiz, hayalindeki en az 3 şeyin resmini çizdi. Bizler de bu resimleri İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Antalya’daki gönüllü kişi ve kuruluşlara gönderdik. Onlar da her bir öğrencimizin çizimine göre özel hediye paketi hazırlayıp gönderdi. Bizler de bu güzel proje sayesinde yüzlerce çocuğumuzun hayalini gerçekleştirmiş olduk. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”

“Birçoğunun hayalinde bizler için çok basit gözüken şeylere sahip olmak var.” diyen Bildik, kırsalda bir oyuncağın, ya da hediyenin bir çocuğu ne kadar mutlu edebileceğinin tahmin bile edilemeyeceğini belirtti. (AA) –