Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Onikişubat Belediyesi Yaz Yüzme Kurslarına Kayıtlar Başlıyor

Onikişubat Belediyesi, Çocukların Gelişimine Destek Olmak İçin Yaz Yüzme Kursları Düzenliyor

Onikişubat Belediyesi, Çocukların Gelişimine

Onikişubat Belediyesi, Çocukların Gelişimine Destek Olmak İçin Yaz Yüzme Kursları Düzenliyor

Onikişubat Belediyesi, ilçede bulunan kapalı yüzme havuzlarıyla çocukların sosyal, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Her yıl düzenlenen Yaz Yüzme Kursları ile yeni döneme başlanmaktadır. Bu yılki ücretsiz Yaz Yüzme Kursları 8-14 yaş arası çocuklar için 13 Haziran’da kayıtların başlamasıyla başlayacaktır.

Onikişubat Belediyesi’nin Sosyal Tesis Yatırımları ve Kapalı Yüzme Havuzları

Hanefi Mahçiçek’in başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, görev süresi boyunca kente görülmemiş sosyal tesis yatırımlarını kazandırmıştır. Özellikle ilçenin farklı bölgelerinde inşa edilen ve tüm vatandaşların rahatlıkla erişip kullanabildiği kapalı yüzme havuzları dikkat çekmektedir. Bu havuzlar, yaz aylarında çocukların yüzme eğitimi aldığı en önemli tesisler arasında yer almaktadır.

Yeni Dönem Yaz Yüzme Kursları İle Çocuklar Şenlenecek

Onikişubat Belediyesi her yıl düzenlediği Yaz Yüzme Kursları ile 8-14 yaş arası çocukların sosyal, fiziksel ve ruhsal yönden gelişimlerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Binlerce çocuğun heyecanla beklediği 2023 dönemi Yaz Yüzme Kursları, havuzlarda çocukların coşkulu sesleri ve kulaçlarıyla şenlenecektir.

Kayıtlar 13 Haziran’da Başlıyor

Yaz Yüzme Kurslarına kayıtlar 13 Haziran Salı günü başlayacak ve 22 Haziran’da sona erecektir. Kurs boyunca çocuklara uzman eğitmenler ve cankurtaranlar eşlik edecektir. Kurslar ise 11 Temmuz ile 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Erkek öğrenciler Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri, kız öğrenciler ise Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri kurslara katılacaklardır.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İçin

Yaz Yüzme Kursu’na katılmak isteyenler Şehit Abdullah Çavuş Kapalı Yüzme Havuzu için  (0344) 215 16 73, Şehit Serkan Yılmaz Kapalı Yüzme Havuzu için 444 70 46 – 4414, Şehit Hüseyin Varol Kapalı Yüzme Havuzu için 444 70 46 – 4406, Şehit Cengiz Engizek Kapalı Yüzme Havuzu için ise 444 70 46 – 4420 numaralı telefondan detaylı bilgiye ulaşabilecek.