Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Prof. Dr. Ejder Okumuş, AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptı

Prof. Dr. Ejder Okumuş,

Prof. Dr. Ejder Okumuş, AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yaptı!

28. dönem milletvekilliği genel seçimleri için Prof Dr. Ejder Okumuş, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına gelerek milletvekilli aday adaylığı başvurusunu yaptı.

IMG 20230317 WA0043

Ejder Okumuş Kimdir?

1967’de K. Maraş’ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu mahallesinde doğdu. 1988’de Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 1989-1994 yılları arasında İstanbul Gaziosmanpaşa İmam-Hatip Lisesi ile Kahramanmaraş İmam-Hatip Lisesinde öğretmenlik yaptı. 1995’te Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde yüksek lisansını, 1999’da Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde doktorasını tamamladı.

2004 ve 2007 yıllarında Amerika Birleşik Devletlerinde Nevada Üniversitesi ve Louisiana Devlet Üniversitesinde misafir öğretim üyesi olarak çalıştı. 2002 yılında doçent, 2009 yılında ise Profesör oldu. Hâlen akademik çalışmalarını çeşitli konularda yaptığı araştırmalarıyla Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinde sürdürmektedir. Arapça, İngilizce ve Farsça’yı ilerletirken Almanca’yı öğrenmektedir