Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rize de Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” yapıldı – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı

Rize de Orta Doğu

Rize de Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” yapıldı

Alihan TELATAR

Yapılan görüşmelerde ilimizin turizm destinasyonları başta olmak üzere konaklama, ulaşım, yeme içme ve benzeri birçok alandaki hizmetlerle ilgili bilgilendirmeler yapılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Karşılıklı beklentiler ve sunulacak hizmetler üzerinde görüşmeler gerçekleştirildi. Rize’deki seyahat acenteleri ve turizm bakanlığı turizm işletme belgeli otellerle birebir görüşmeler gerçekleştirildi. İlimizden 50 ye yakın işletmenin katıldığı toplantıda karşılıklı pazar ağlarını geliştirme noktasında temaslar kuruldu..

Toplantıya; Vali Yardımcısı Hüseyin Aydın, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bayram Yığcı, TGA, THY ve Doka temsilcileri de katıldı.

WhatsApp Image 2024 05 01 at 12.22.05 1

3 gündür ilimizde devam eden “Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi” kapsamında Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Umman’dan gelen 44 turizm acente temsilcisi ve beraberindeki sosyal medya fenomenleri ilimizdeki turizm destinasyonlarını gezerek görme fırsatı buldular. Şehrimizin sunduğu aktiviteleri ve turizm olanaklarını yakından gözlemleme fırsatı buldular.