Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sakarya doğal ürünleri ile Travel Expo Turizm Fuarı’nda

Sakarya doğal ürünleri ile

Sakarya doğal ürünleri ile Travel Expo Turizm Fuarı’nda

ANKARA – BHA

Travel Expo Ankara Turizm Fuarı’nda Sakarya kentinin tanıtıldığı stant ise ziyaretçilerini ağırlıyor. Yetiştiriciliğini tamamen kendi yaptığı bitkilerden ürettikleri ürünlerden elde eden Sakarya’nın doğal ürünleri görücüye çıktı.

Turistlerin gözde illerinden biri olan Sakarya hem doğal güzellikleri hem de kültürü ile Türkiye’nin turizm başkentlerinden biri haline geliyor.

Sakarya doga urunleri ile Travel Expo Turizm Fuarinda

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin fuarda bulunan standında görev yapan Satış Temsilcisi Osman Miraç Karakoç, Travel Expo Turizm Fuarı’nı değerlendirdi.

Sözlerine fuarı ile ilgili gözlemlerini aktararak başlayan Osman Miraç Karakoç, “Fuar gerçekten çok güzel, çeşitli şehirlerin ürünlerini, kampanyalarını ve ne ile meşhur olduklarını turizm de olan arkadaşların kampanyaları neler onları öğreniyoruz. Ankara’mızda çok güzel gerçekten güzel geçiyor” dedi.

“Ankara’nın insanları da çok güzelmiş onlarda çok teşekkür ederiz”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un Sakarya Büyükşehir Belediyesi standına yaptığı ziyaret hakkında Karakoç şunları söyledi:

“Geldiler bizlerle tanıştılar biz de hediyelerimizi aktardık. Çok güzel bir şekilde ağırladık onları bize iyi dileklerde bulundular. Sakarya Büyükşehir belediyesi olarak onlara çok teşekkür ediyoruz. İlk gün için şunları söyleyebilirim bir şey söyleyebilirim ortam güzel insanlar güzel Ankara’nın insanları da çok güzelmiş onlarda çok teşekkür ederiz.”

sakarya 1

“Ürünlerimizi insanlara topluma katkı sağlaması amacıyla aktarıyoruz”

Ürettikleri ürünlerden ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’nin katkılarından bahseden Karakoç, “Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin üretimini yetiştiriciliğini tamamen kendi yaptığı bitkilerimizden elde ettiğimiz soğuk sıkım yağlarımız, uçucu yağlarımız, kolonyalarımız, kremlerimiz mevcut. Bu alanda Türkiye’de bir boşluk vardı ve doldurma amacıyla biz de bu şirketi Sayın Ekrem Yüce başkanım kurdu. Bu şekilde biz de ürünlerimizi insanlara topluma katkı sağlaması amacıyla çok fazla kar amacı gütmeden halkımıza aktarıyoruz” ifadelerini kullandı.