Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, KMTSO’da İş Dünyasıyla Buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KMTSO) ev sahipliğinde düzenlenen ‘Sanayicilerle İstişare Toplantısı’nda Kahramanmaraş iş dünyasıyla buluştu

Sanayi ve Teknoloji Bakanı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, KMTSO’da İş Dünyasıyla Buluştu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası’nın (KMTSO) ev sahipliğinde düzenlenen ‘Sanayicilerle İstişare Toplantısı’nda Kahramanmaraş iş dünyasıyla buluştu.

Toplantıya; Bakan Kacır’ın yanı sıra Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Mehmet Şahin, Tuba Köksal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, Kahramanmaraş Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı ile iş insanları katıldı. Oldukça güzel bir atmosferde gerçekleşen toplantıda, Kahramanmaraş’ın sanayi ve teknoloji alanındaki gelişim stratejileri ele alınırken, sektörel konular masaya yatırıldı.

BULUNTU: SAYIN BAKANIMIZ ŞEHRİMİZİN KALKINMASINDA ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENİYOR
Toplantının açılış konuşmasını yapan KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu, şunları söyledi: “Bugün odamızda şehrimizin savunma, uzay ve havacılık atılımlarında önemli bir misyon üstlenen, sunduğu değerli katkılarla Kahramanmaraş’ımızın milli teknoloji hamlesindeki rolünü güçlendiren Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır bizimle birlikte.
MÜCBİR SEBEP HALİNİN UZATILMASI TALEBİ
Sanayicilerle İstişare Toplantısı kapsamında Sayın Bakanımızı iş dünyamızla buluştururken, kendisine şehrimizin güncel ekonomik durumunu aktardık ve iş dünyamızın sorun ve taleplerini ilettik. Özellikle mücbir sebep halinin deprem bölgesi özelinde uzatılması noktasında beklentilerimizi ifade ettik.
KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ, KUYUMCUKENT, ARITMA TESİSİ…
Yine Küçük Sanayi Sitemizde yerinde dönüşüm ve özellikle bakanlığımızın yapmış olduğu ihale kapsamında olan işyerlerinin teslimiyle alakalı talebimiz var. Diğer taraftan Kuyumcukent’in ihalesi yapıldı. Ödeneğinin sonuçlandırılmasıyla ilgili talebimiz mevcut. Ayrıca Sayın Bakanımız, Kahramanmaraş’ta yapılacak arıtma tesisiyle alakalı kaynak noktasında bize yardımcı olacağına dair söz vermişti. Biz kendisine inanıyor ve güveniyoruz. Depremin olduğu ilk andan itibaren bizleri yalnız bırakmayarak, şehrimizin yeniden toparlanma sürecinde destekleriyle iş dünyamızın motivasyonunu yükselten Sayın Bakanımız Mehmet Fatih Kacır’a yürekten teşekkür ediyorum.”