Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şirikçioğlu, İnovatif Ve Çevreci Ürünlerle Pazarda Güçleniyor

Dünyaca ünlü markaların kumaş

Dünyaca ünlü markaların kumaş tedarikçisi Şirikçioğlu Grubu, ARGE çalışmaları sonucu yöneldiği inovatif ürünler kapsamında hacimli iplik üretimine de başladı. Çevreci ürünlerle de doğaya saygılı üretim gerçekleştiren Şirikçioğlu, bu sayede dünya pazarlarındaki itibarını güçlendiriyor.

Şirikçioğlu Mensucat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Şirikçi, 2017 yılında ciddi yatırımlar yaptıklarını, bu kapsamda aldıkları makinelerin montajının ve deneme üretimlerinin ancak 2018 yılı sonuna kadar tamamlandığını, arkasından da bugüne kadar dünyada benzeri olmayan ürünleri üretmeye devam ettiklerini bildirdi.

ARGE çalışmaları kapsamında geliştirdikleri hacimli iplik üretimini başlattıklarını ifade eden Şirikçi, pazarda tanıttıkları bu ürün için siparişlerin gelmeye başladığını belirterek, “Piyasada bunları yaparken çok ciddi rakiplerimiz var. Bu nedenle rakebat için biz hep bir adım önde olmaya özen gösteriyoruz. “

DOĞAYA SAYGILI ÜRÜNLER

Şirikçioğlu, doğaya saygılı ürünlere geçiş yaptıklarını belirterek, “sıfır işletme pozisyonu oluşturmaya çalışıyoruz ve bunları da başardık. Bunların çoğunun sertifikalarını da aldık. Çünkü, artık dünyanın her yerinde çevreci üretim büyük önem taşıyor. Biz de dünyanın her tarafın amal satan bir firma olarak buna ayak uydurmak zorundayız” diye konuştu.

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK

Poşet uygulamasında olduğu gibi doğadaki atıklara karşı dünyada ciddi önlemler alındığına dikkati çeken Atıf Şirikçi, şöyle devam etti:

“Elyaftan tutun, boyadan, sudan dolayı doğada kirlilik oluşuyor. Bunlar da çevreye ciddi zarar veriyor. Çevreci üretimi biz aynı zamanda kurumsal bir sosyal sorumluluk olarak değerlendiriyoruz.”