Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tolga Karaçelik’ten New York’ta, İngilizce Çekilen, Kadrosu Dünyaca Ünlü Yeni Film Müjdesi!

Tolga Karaçelik, yazıp yönettiği dördüncü ve İngilizce çekilen ilk filmi olan “The Shallow Tale”in çekimlerine New York’ta başladı. Bu filmde ABD’li yıldızlar Steve Buscemi, Britt Lower ve John Magaro başrolleri paylaşıyor.

Tolga Karaçelik, yazıp yönettiği

Tolga Karaçelik’ın İngilizce Çekilen Yeni Filmi: “The Shallow Tale”

Tolga Karaçelik, yazıp yönettiği dördüncü ve İngilizce çekilen ilk filmi olan “The Shallow Tale”in çekimlerine New York’ta başladı. Bu filmde ABD’li yıldızlar Steve Buscemi, Britt Lower ve John Magaro başrolleri paylaşıyor. Kara komedi türündeki film, bir boşanmanın ortasında bocalayan bir yazarla gündüzleri evliliği, geceleri ise yeni kitabında kaleme aldığı cinayetler için danışmanlık yapan emekli bir seri katilin arkadaşlığını konu alıyor.

Tolga Karaçelik’in Ödüllü Geçmişi

Tolga Karaçelik, dünya çapında festivallerde büyük yankı uyandıran ve birçok ödül kazanan “Gişe Memuru”, “Sarmaşık” ve “Kelebekler” filmleriyle uzun süre gündemde kalmıştır. Aynı zamanda “Kelebekler” filmiyle Sundance Film Festivali 2018’de Dünya Sineması Büyük Ödülü’nü kazanan ilk yerli yapım olarak tarihe geçmiştir. Karaçelik’in yönetmenliğini üstlendiği Bartu Ben ve Yakamoz S-245 gibi diziler ise dijital platformlarda izleyicilerle buluşmuştur.

Yeni Film: “The Shallow Tale of a Writer Who Decided To Write about A Serial Killer”

Tolga Karaçelik, yazıp yönettiği dördüncü filmü olan “The Shallow Tale of a Writer Who Decided To Write about A Serial Killer” (“Bir Seri Katil Hakkında Yazmaya Karar Veren Bir Yazarın Sığ Hikâyesi”) adlı film için geçtiğimiz hafta New York’ta çekimlere başlamıştır. Karaçelik’in İngilizce çekeceği bu ilk filmde dünyaca ünlü oyuncular yer almaktadır. Filmin başrollerini Golden Globe ödüllü Steve Buscemi, Britt Lower ve John Magaro üstlenmektedir. Steve Buscemi, Rezervuar Köpekleri, Fargo, Büyük Lebowski, Stalin’in Ölümü, Sopranos ve 30 Rock gibi yapımlarla tanınırken; Britt Lower, Severance dizisiyle gündemdedir ve John Magaro son olarak Sundance ve Berlin film festivallerinde ses getiren Past Lives’da rol almıştır.