Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turizm ve Ekonomi Sektörü EXPO 2023’e Hayran Kaldı

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz’ın daveti üzerine, Türkiye’nin önde gelen turizm ve ekonomi sektörü temsilcilerinden 20 köşe yazarı ve basın mensubu, Kahramanmaraş’a gelerek Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen EXPO 2023 Sergi Alanı’nı ziyaret etti.

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu

Başkonuş Yaylası, Türkiye’nin Önde Gelen Turizm ve Ekonomi Kalemlerini Ağırladı

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz’ın daveti üzerine, Türkiye’nin önde gelen turizm ve ekonomi sektörü temsilcilerinden 20 köşe yazarı ve basın mensubu, Kahramanmaraş’a gelerek Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen EXPO 2023 Sergi Alanı’nı ziyaret etti. Misafirler, EXPO alanına hayranlıkla yaklaşarak Onikişubat Belediyesi’nin büyük bir başarıya imza attığını belirtti ve açılışa katılmayı sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Başkonuş Yaylası, Kahramanmaraş’ın Turizm Potansiyelini Artırıyor

Kahramanmaraş’ın turizm açısından en dikkat çekici destinasyonlarından biri olan Başkonuş Yaylası, yerli ve yabancı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor ve yaylanın yöneticilerinin özverili çalışmaları sayesinde hem yaylanın hem de Kahramanmaraş’ın tanıtımına önemli katkılar sağlıyor. Bu kapsamda Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz’ın davetiyle Kahramanmaraş’a gelen turizm ve ekonomi sektörünün öncü isimlerinden 20 köşe yazarı ve basın mensubu, Kahramanmaraş’ı keşfetmek amacıyla Onikişubat Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen EXPO 2023 Sergi Alanı’nı ziyaret etti.

Medya Temsilcileri EXPO 2023 Sergi Alanı’ndan Etkilendi

Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşlarında görev yapan köşe yazarları ve basın mensupları, EXPO 2023 Sergi Alanı’nda Onikişubat Belediye Başkanı Yardımcısı Dr. Ali Ünsal ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serhat Gümüş tarafından karşılandı. EXPO 2023 hakkında bilgi veren Ali Ünsal, ulusal medya platformlarında görev yapan köşe yazarlarının EXPO 2023 Sergi Alanı’nı ziyaret ettiklerini ve Başkonuş Yaylası öncülüğünde şehrin turizm potansiyelini tanıtmak amacıyla destek sağlayacaklarını belirtti.