Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Dijital Yayın Platformu’nda ‘TİMBİR’ konuşuldu

Türkiye Dijital Yayın Platformu’nda

Türkiye Dijital Yayın Platformu’nda ‘TİMBİR’ konuşuldu

Türkiye Dijital Yayın Platformu ile yerel yayıncılık gücünü ulusala taşıyan TİMBİR, Birlik Haber Ajansı ile gerçekleştirdiği “Türkiye Soruyor” Ortak Canlı Yayın Programı ile gündemin nabzını tutuyor. Bu kapsamda BHA İzmir Temsilciliği’ni üstlenen Son Mühür Televizyonu stüdyolarından canlı yayınlanan Ayşegül Koç’un sunduğu ‘Sıcak Bakış’ programında TİMBİR konu edildi.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa’nın Ankara’dan, TİMBİR Genel Başkan Vekili, Başkan Günlüğü Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Rifat Sait’in ise Konya’dan canlı bağlandığı televizyon programında, TİMBİR’in yürüttüğü projeler ve çalışmalar ile Balıkesir ve Tekirdağ’ın ardından İstanbul ve İzmir’de açılışı yapılacak temsilcilikler ele alındı.

Basa: TİMBİR, Türkiye’nin en büyük ve güçlü medya birliğidir

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, TİMBİR’in 7 Mart 2023 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulduğunu belirterek 1000’e yakın İnternet haber sitesi ile ortak çalışmalar yürüttüklerini kaybetti. Bünyelerinde 1000’e yakın İnternet haber sitesi, 250 yerel gazete, 30’a yakın radyo, 40’a yakın yerel televizyon kanalı, 200’ün üzerinde Youtube kanalı ve web tv yer aldığını ifade eden Dr. Basa, sayısal ve kalite olarak Türkiye’nin en büyük ve güçlü medya birliği olduklarını söyledi. Dr. Basa, İnternet gazeteciliğinin gelişmesi için çeşitli projeler yürüttüklerini de sözlerine ekledi.

Sait: TİMBİR her geçen gün güçleniyor

TİMBİR Genel Başkan Vekili Rifat Sait, TİMBİR’in her geçen gün daha güçlendiğini belirterek en önemli gayelerinin dezenformasyonla mücadeleye destek olmak olduğunu söyledi. TİMBİR üyeleri ile güçlü birliktelik gerçekleştirdiklerini kaydeden Sait, bu birlikteliği çeşitli projelerle geliştirmeye çalışacaklarını söyledi.