Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU, İHRACATIN ŞAMPİYONLARI ÖDÜL TÖRENİ’NE KATILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hizmet İhracatı Şampiyonları’na ödüllerini takdim etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU, TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ 30. OLAĞAN GENEL KURULU VE İHRACATIN ŞAMPİYONLARI ÖDÜL TÖRENİ’NE KATILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hizmet İhracatı Şampiyonları’na ödüllerini takdim etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni’ne iştirak etti.

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarihinde ilk defa ödül kategorisine eklenen ‘Hizmet İhracatı Şampiyonları’na, TİM Başkanı Mustafa Gültepe ile birlikte ödüllerini verdi.

Abdulkadir Uraloğlu, sırasıyla en fazla hizmet ihracatı gerçekleştiren 10. firma olan Meeting Point Turkey Turizm adına Okay Yıldırım’a, 9. firma olan Ekol Lojistik adına Cavit Değirmenci’ye, 8. firma olan Turistik Hava Taşımacılık adına Batuhan Karaer’e, 7. firma olan Odeon Turizm İşletmeciliği adına Ayhan Akan Bektaş’a, 6. firma olan Yapı Merkezi İnşaat ve Sanayi adına Mustafa Başar Arıoğlu’na, 5. firma olan TAV Havalimanları Holding adına Mehmet Erdoğan’a, 4. firma olan İGA Havalimanı İşletmesi adına Uğur Cengiz’e, 3. firma olan Güneş Ekspres Havacılık adına Tuncay Eminoğlu’na, 2. firma olan Pegasus Hava Taşımacılığı adına Güliz Öztürk’e ve Hizmet İhracatı Şampiyonu olan Türk Hava Yolları adına Prof. Dr. Ahmet Bolat’a ödüllerini takdim etti.