Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ COŞKUN ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

VALİ COŞKUN ÖĞRENCİLERİN KARNE

VALİ COŞKUN ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. döneminin sona ermesiyle birlikte Kahramanmaraş  1127 okulda yaklaşık 327 bin öğrenci karne sevinci yaşadı.

Onikişubat Üngüt İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılan Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve protokol üyeleri, öğrencileri yalnız bırakmayarak karne heyecanına ortak oldu.

Karne dağıtım töreni esnasında öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Coşkun, öğrencilere tatilini iyi değerlendirmeleri, bol bol kitap okumaları ve iyi dinlenmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Öğretmenler Odası’nda öğretmenler ve okul idarecileri ile de bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

vali coskun ogrencilerin karne heyecanina ortak oldu1

Karne dağıtım töreni sonrasında bir değerlendirmede bulunan Vali Coşkun; “2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. dönemini hayırlısıyla bugün tamamladık. Ben öncelikle bütün eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin yetiştirilmesinde özveriyle çalışan kıymetli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” dedi.