Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VALİ ÖZKAN’IN ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 104. YILDÖNÜMÜ VE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI

Tarihimizdeki zaferler, vatan ve

Tarihimizdeki zaferler, vatan ve bağımsızlık söz konusu olunca milletimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının en büyük ispatıdır.

Milletimizin vatan sevgisi, iman gücü, azmi ve kararlılığı sayesindekazanılan Çanakkale Zaferi, istiklalimizevesileolmuştur.  

Tüm imkânsızlıklara rağmen milletimizin Çanakkale’de sergilediğibirlik ve beraberlik ruhunu, Yüce Türk Milleti olarak gelecek nesillere aktarmak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz, birlik ve beraberliğimizin, vatan ve millet sevgisinin en güçlü kahramanları olarak daima milletimizin gönlünde olacaklardır.

Bizler de kahraman şehitlerimiz ve gazilerimizin emaneti devletimizi ve milletimizi her türlü işgal, tehdit ve darbe girişimine karşı canlarımız pahasına da olsakorumaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle Şanlı Çanakkale Zaferi’nin104. yıl dönümünü kutluyor ve vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizin manevi huzurunda tazimle eğiliyoruz.