Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincenzo Montella: Hedefimiz 2026 Dünya Kupası

Vincenzo Montella: Hedefimiz 2026

Vincenzo Montella: Hedefimiz 2026 Dünya Kupası

Spor – BHA

Türkiye A Milli Takım teknik direktörü Vincenzo Montella, TFF’nin sponsorluk anlaşması için düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye ve İtalya’nın iki dost ülke olduğunu dile getirerek sözlerine başlayan Montella, ”Euro 2024’e ulaşmış olmak benim için büyük bir mutluluk sebebi. Avrupa’da başarılı olmak ve Dünya Kupası’na katılmak istiyoruz. Hayallerimiz ve isteklerimiz var. Bunların gerçekleşmesi için çok çalışmalı ve efor göstermeliyiz.” sözlerini kullandı.

İtalyan teknik adam, en üst seviyede olmak istediklerini belirterek cümlelerine şöyle devam etti:

”Tüm Türk halkının ihtiyaçlarına karşılık vermek istiyoruz. Sadece Türkiye’deki değil, Almanya’daki Türk vatandaşlarını da mutlu etmek istiyoruz. Hedeflerimizden biri Dünya Kupası’na gitmek. Avrupa’da başarı elde edip ilk basamağı tamamlamayı, sonra adım adım hedeflerimize doğru yol almayı istiyoruz.”

Arda Güler hakkında konuştu

Arda Güler’in Real Madrid’de forma şansı bulamaması hakkında görüşlerini soran gazeteciye Montella, ”Arda’yı Madrid’de ziyaret ettik. Çok fazla şans bulamıyor ama umarım bundan sonra daha çok süre alır. Yetenekli bir futbolcu ve maçlarda ona ihtiyacımız olacak. O yüzden durumu yakından takip ediyoruz. Avrupa Şampiyonası’na 20+3 oyuncu çağıracağız. Fiziksel durumu iyi olanları ve maçlara çıkan isimleri davet edeceğiz.” şeklinde cevap verdi.