Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeniden Refah Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı, Online Üye Sayısında Rekor Kırdı

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde faaliyet gösteren Yeniden Refah Partisi, online üye kayıtlarında elde ettiği başarı ile dikkat çekiyor

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde faaliyet

Yeniden Refah Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı, Online Üye Sayısında Rekor Kırdı!

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde faaliyet gösteren Yeniden Refah Partisi, online üye kayıtlarında elde ettiği başarı ile dikkat çekiyor. Partinin Onikişubat İlçe Başkanlığı, yürüttüğü etkili çalışmalar ve halkla iç içe olma politikası sayesinde bölgede büyük bir destek kazanarak Türkiye’nin çok üye toplayan ikinci ilçesi oldu. 1. İlçe, Konya – Selçuklu ilçesi, 477.000 seçmen sayısı ile Konya’nın Selçuklu ilçesi oldu.

2. İlçe, 281.000 seçmen sayısı ile, Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi oldu.

Parti üye sayılarında yaşanan bu artış, ilçe teşkilatının halkın beklenti ve taleplerine duyarlı bir şekilde yaklaşmasının bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Ayrıca online üye sisteminin de üye artışlarında büyük etken olduğu ifade edildi. Yeniden Refah Partisi’nin Onikişubat İlçe Başkanlığı, sadece seçim dönemlerinde değil, yıl boyunca düzenlediği etkinlikler, toplantılar ve halk buluşmaları ile sürekli bir iletişim içinde olmayı hedefleyerek bu başarıyı sonuna kadar hak ettiği görülüyor .

Süleyman Yener Akgül Onikişubat Tanıtım ve Medya Başkanı ile kısa bir röportaj:

Soru : Yeniden Refah Partisi Onikişubat ilçesi olarak Türkiye’de en çok üye toplayan ikinci ilçe oldunuz, bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?

“Öncelikle, Onikişubat ilçemizde Yeniden Refah Partisi Kiymetli başkanım Şahin Us başkanlığında en çok üye toplayan ikinci ilçe olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Bu başarı, partimizin halkımıza olan güvenini ve ilçe teşkilatımızın kararlılığını yansıtmaktadır. Üye sayımızın artması, geliştirdiğimiz “Online Üyelik” sayesinde herkesin online olarak dilediği yerden üye olma kolaylığı sağlanmasının büyük etkisi olduğunu görüyoruz. Üstelik halkımızın bizimle aynı değerlere sahip olduğunu ve ülkemizin geleceği için birlikte çalışma isteğini de gösteriyor. Onikişubat’ı yeniden ayağa kaldırmak için kolları sıvadık, Milli Görüş ruhuyla teşkilat başkanlarımız önderliğinde durmadan yola devam..

Soru : Online Üyelik Haricinde Kahramanmaraş için geliştirmiş olduğunuz başka projeniz var mı?

Elbette, çalışmalarımız online üyelik sistemiyle sınırlı kalmayacak. Bir çok konuda geliştirdigimiz projeler var ama bunda en çok dikkat çekmek istediğimiz kahramanmarassikayetvar.com web sitesi üzerinden Kahramanmaraş’ın tüm sorunlarını halkımızdan bizzat duyacağız.

Bize bu konuda destek veren Onikişubat Belediye Başkan Adayımız Dr. Fatih Mehmet Ceyhan İlçe Başkanımız Şahin Us ve İlçe Teşkilat Başkanımız Süleyman Ciriş önderliğinde ve diğer 24 başkanlarımızla bu konuyu ele aldık, çalışmalara başladık. Onikişubat tanıtım Medya olarak profesyonel medya ekibimiz sayesinde anında haberdar olup, toplamda güçlü ve dinamik direk çözüm odaklı çalışacağız. Örneğin Kahramanmaraş’ın bozuk yolları şu anda en sık şikayet alınan konu, Belediye Başkan Adayımız Fatih Mehmet Ceyhan seçildiğinde AB standartlarında yollar ile Kahramanmaraş’ı yeniden inşa edeceğiz.Onikişubat ve köyler dahil, ilk hedefimiz yolları ve vatandaşın şikayetini gidermek olacaktır.

Soru : Tanıtım ve Medya Sorumlusu olarak Onikişubat İlçe Teşkilatında birden fazla proje sundunuz, Hollanda’da 27 sene kaldınız. İlerleyen zaman diliminde meclis üyeliği gibi bir düşünceniz varmı?

Meclis Üyeliği gibi birsey hiç aklımdan öyle birsey geçmedi, ben şuan ki görevime tanıtım ve medya işime odaklıyım. İlçe başkanımız Şahin Us ve İlce teşkilat başkanım Süleyman Çiriş uygun görür ve bunu yapmalısın, derlerse ben hiçbir görevden asla kaçınmayacağımı bildirmek isterim. Onikişubat ilçemiz için her türlü görev ve vazifeye hazırız.

Soru : Onikişubat Belediye Başkanlığı Seçim Çalışması Nasıl Gidiyor?

Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Fatih Mehmet Ceyhan seçimlere çok azimli ve kararlı bir şekilde hazırlanıyor. Teşkilat olarak bizlerde arka planda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşaallah seçimlerde başarılı olacağız. Dr. Fatih Mehmet Ceyhan’ın beni sabah 7.00 saatlerinde aradığını biliyorum, çalışmalara erken başlamak adına benle ve ekip arkadaşlarımla irtibat halinde oluyor. Onikişubat İlçe Başkanlığı’nın aldığı karar neticesinde Dr. Fatih Mehmet Ceyhan belediye başkanlığı için oldukça isabetli bir karar. Sözünün eri olması ve kararlığı sayesinde birlikte çok uyumlu ve güzel bir şekilde çalışmaktayız.

Soru : OY beklentiniz ve hedefiniz nedir?
Bizim hedefimiz en az 47% ile belediye seçimini kazanmaktır. Şu an Gençlik Kollarımızın haftalık yaptığı anketler 55%- 60% oranlarındadır. Çok mutluyuz ve inanıyoruz ki Onikişubat İlçe Teşkilatımız halk ile el ele verip Onikişubat’ı, DR FATİH MEHMET CEYHAN’a emanet edeceğine inanıyorum.

Biz ilçe baskanımız Şahin Us başkanımızın liderliğininde çok iyi çalışan bir teşkilatız. Belediye başkan adayı Dr.Fatih Mehmet Ceyhan ile birlikte genç dinamik ve vizyon olarak Onikişubat ilçemizi hakettiği müreffeh yere getirmek için büyük bir gayret ve azimle çalışmalara devam ediyoruz .Tüm Türkiye ye model bir ilçe için çalışmalarımız ve mücadelemiz devam ediyor.