Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yusuf Güler Kahramanmaraş bağımsız milletvekili adaylığını açıkladı

Yusuf Güler Kahramanmaraş bağımsız

Yusuf Güler Kahramanmaraş bağımsız milletvekili adaylığını açıkladı
Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Vadi mahallesinin sevilen muhtarı Yusuf Güler Kahramanmaraş bağımsız milletvekili adaylığını açıkladı.
Yusuf Güler tüm dostlarının ve Vadi mahallesi sakinlerinin desteğini aldığını ve bu yola baş koyduklarını söyledi.
Bağımsız Milletvekilligi adaylığını ilan eden Yusuf Güler Kahramanmaraşlı Tüm vatandaşların desteğini istedi.
Güler , “Ankara’da sizleri gerçek anlamda temsil edecek bir milletvekili olacağım” dedi.

Yusuf Güler yaptığı açıklamada şunları söyledi “Sevgili hemşerilerim, ülkemiz çok büyük sıkıntılar içerisinde. Bu zor durumu görüp sesiz kalmak benim kişiliğime yakışmaz. Gücünü halkımızdan alan meclisimizi güçlendirmek zorundayız. Bunun için yıllardır yapmış olduğum ve yapmaya çalıştığım hizmetlerin neticesinde, bilgi birikimim ve tecrübelerimle sizlere daha çok hizmet verebilmek amacıyla Kahramanmaraş’tan bağımsız milletvekili olmaya karar verdim” dedi.Kahramanmaraş bağımsız milletvekilli adayı olan Güler açıklamasına şöyle devam etti; Neden milletvekili adayı oldun diye soracak olursanız şunu özellikle belirtmek isterim, memleketime yeterince sahip çıkılmadığını ve hizmet edilmediğini düşündüğüm için doğru ve mazlumun yanında, yanlışın her zaman karşısında olmak fikri ile bu yola çıkmaya karar verdim.
İlimizin gelişmesi insanlarımızın daha mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi amacına hizmet etmek için varım diyorum. Şunu biliyoruz ki yoksulluk biterse toplum daha mutlu daha huzurlu bir yaşama kavuşmada önemli bir adım atar. Ben 18 yıldır bu alanda hizmet veren kurumda görev yapmaktayım. Bu alanda yapılacak çalışmalarda destek sağlayacağıma ve ilimiz özelinde ve ülke genelinde birçok projeler üreteceğime inancım sonsuzdur.
Hepimizin bildiği gibi ilimiz 6 Şubatta büyük bir felaket yaşadı ve bu süreçte ülkemizin tüm kaynakları bu felaketi sarmak için seferber edildi. Ama bundan sonraki zaman için ilimizin yeniden imarı önem arz etmekte olup iyi bir planlama ile bir daha böyle bir felaket yaşamamayı umut ediyorum.
İlimizin imarı tam anlamı ile 5 yılı bulacaktır. Bu kapsamda ilçelerin alt yapısı sosyal alanları iş merkezlerinin yeniden dizayn edilmesi gerekmektedir. Bu aşamada doğru ve yerinde yapılan işlerin tarafsızca arkasında olacağımızı ama yanlış olan kararların karşısında olacağımı belirtmek isterim.
Zaten adaylığımın amacı, tarafsız olmak, doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilme iradesini kendimde bularak halkım adına her platformda dile getirmektir dedi.
Yusuf Güler Kimdir
Yusuf GÜLER, 1977 Kahramanmaraş doğumluyum, İlkokul lise üniversite ve Yüksek Lisans eğitimini Kahramanmaraş’’ta tamamlayan yusuf güler , evli ve 3 çocuk babası. 2005 Yılından 2014 yılına kadar Kahramanmaraş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında, 2014 yılından bu yana da Onikişubat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfında çalışmaktayım. Aynı zamanda ilçemiz merkez Vadi Mahallesi Muhtarı olarak görev yapmaktadır.